Kapusaink bemutatkozása

Ismerkedjetek meg csapatunk hálóőreivel. Mindhárom kapusunknak, bár más és más az erőssége, egy a közös bennük. Ha szükség van rá, tanácsot adnak egymásnak mérkőzés közben, és ugyanúgy örülnek a másik bravúrjainak, mintha ők hajtották volna végre azt.

Miklós Gergő

1994.11.04-én születtem Szegeden. Itt kezdtem el kézilabdázni 2004-ben. 16 éves koromig a Pick Szeged csapatánál nevelkedtem. Az alapokat Porobic Haris tanította nekem. Játszottam Csurgón, Orosházán, Algyőn, Nagykanizsán.

Orosházán be is kerültem az NBI-es csapatba, ahol 2 évet védhettem. Játszottam pár évet másodosztályban, de nagy célom volt, hogy megint az első osztályban játszhassak. Nagyon örülök, hogy a 2019/20-as szezonba Veszprémbe kerültem, ahol ezt a célt sikerült is elérnünk!

Játékon kívül kapusedző vagyok az Éles Kézilabda Sportiskolánál, ahol megpróbálom átadni a gyerekeknek, amit tanultam az évek alatt.
A célom hosszú távon, hogy minél jobb sikereket érjünk el a klubbal. Legjobb eredményeim: NBI 6,7. hely, Magyar Kupa ezüst érem.


Balogh Tibor

Nagyatádon, 1993.09.25.-én születtem. Csurgón kezdtem el kézilabdázni már általános iskolában Vörös Károlynál. Ő volt a nevelőedzőm. Csurgón jártam végig a ranglétrát, ahol játszottam NB2-t, NBI B-t, serdülőt, ifit, juniort. Szerencsére korosztályos válogatottakba kaptam meghívót, ahol kijutottam világversenyre.

Ezek után sikerült bekerülnöm a felnőtt csapatba, ahonnan félévkor kölcsönadtak Mezőkövesdre, majd év végén visszamentem Csurgóra. Aztán pár évvel később elkerültem Dabasra, majd Egerbe, és most itt vagyok a Fejér-B.Á.L. Veszprém csapatában.

Mezőkövesddel illetve Csurgóval többször játszottam Magyar Kupa négyes döntőt. Junior világbajnokságon vehettem részzt. Többször EHF kupában szerepelhettem.

Célom hogy minél tovább jussak a kézilabdában, minél magasabb szinten játszhassak.

Szabadidőmben nagyon szeretek a feleségemmel és a kutyámmal lenni, kirándulni, sétálni, utazni.
Illetve, ha kevés a szabadidő, akkor videojátékokkal próbálok kikapcsolódni, vagy sorozatot nézni, és a Forma 1-et.

Talán azt kihagytam, hogy imádok jókat enni.
Egy jó hagymás rostélyosnál sok hagymával nincs jobb. 🙂 


Podoba János

2000.07.11-én születtem Budapesten. Dabason nőttem fel. Sportpályafutásom a helyi futballklubnál indult, ahonnan az akkori testnevelő tanárom Kovács István csábított át a kézilabda pályára 12 éves koromban. Mesterem, az akkor a klubnál dolgozó Duleba Norbert kezei alatt nevelkedtem, aki nagyon megszerettette velem a kapus posztot. Dabason a helyi csapatnál kezdtem a játékot, végigjárva a ranglétrát az utánpótlás csapatoktól a felnőtt mezőnyig.

Mindeközben 3 évet kettős igazolással a Kecskemét másodosztályú felnőtt csapatában is eltölthettem a több játéklehetőség érdekében, akikkel sikerült kivívni a bajnoki címet. Sokat köszönhetek mindkét klubnak, de eljött az ideje, hogy kiszakadjak az otthoni közegből és új célokat tűzzek ki magam elé. Nagyon hálás vagyok Istennek, hogy megadatott ez a lehetőség számomra a Veszprémi KKFT csapatánál.

A tavalyi évem nem sikerült sajnos a térd sérülésem miatt, de remélem idén többet tudok segíteni a csapatnak.
Szabadidőmet pihenéssel és a barátaimmal töltöm szívesen, illetve FPS játékokkal szeretek játszani.

Olvasd el többi játékosunk bemutatkozását is ITT!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!