Két fronton támadunk Budakalászon

Az edzések mellett csapatunknak a január a Liga Kupa meccsekről is szól. A múlt héten Szigetszentmiklóson aratott győzelem után ismét idegben lépünk pályára.

Szigetszentmiklós ellen ( Fotó: Cseh Péter)

Ahhoz a Budakalászhoz utazunk, akikkel már novemberben játszottunk a csoportban és hazai pályán öt góllal maradtunk alul. A sorozat címvédője hibátlan teljesítménnyel vezeti az „A” csoportot, 10 ponttal állnak a tabella élén. Az is igaz, hogy két mérkőzéssel többet játszottak eddig. Ezt a győzelmi sorozatot igyekszünk majd megtörni, és hosszú idő után két ponttal szeretnénk hazatérni a fővárosi csapat otthonából.

Fotó: Cseh Péter

Szmetán Péterrel, csapatunk jobbszélsőjével beszélgettünk.
Az év első meccsén, Szigetszentmiklóson kiválóan szerepeltél. Ehhez ezúton is gratulálunk! Láthatóan kipihenten tértél vissza a szünet után. Te is így érzed?
– Köszönöm szépen! Igen, szerencsére volt rá időm, hogy kipihenjem magamat.
Hogyan folytatódott a felkészülés a múlt heti mérkőzés óta?
– A mérkőzés másnapján már folytattuk a közös edzéseket. Ettől függetlenül a szabad hétvégének köszönhetően szerintem mindenkinek sikerült kipihennie a mérkőzés fáradalmait.
Adott a csapatnak egy löket önbizalmat, hogy győzelemmel indult a 2023-as év?
– Igen! Szerintem mindenki örült neki, hogy az új év egy győzelemmel kezdődött.
Mit vársz a Budakalász elleni meccstől? Hiszen nem könnyű tőlük pontot elhozni.
Sokkal nehezebb mérkőzésre számítunk, hiszen egy élvonalbeli csapattal találkozunk. Azonban remélem a jobbik formánkat tudjuk mutatni ellenük.

Liga Kupa „A” csoport, 2. forduló: CYEB-Budakalász – Fejér-B.Á.L.Veszprém
2023.01.18. 15:00 Budakalász Sportcsarnok, Omszk park 1.
Játékvezetők: Asztalos Bence, Szalay Zoltán

Felnőtt csapatunk mérkőzése után a Veszprémi KKFT U20-as srácaink játszanak edzőmérkőzést a budakalászi fiatalokkal, erre is várjuk kedves szurkolóinkat. A mérkőzésekre a belépés ingyenes.

#hajravkkft

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!