Két győzelem után érkezik a Győr

Második mérkőzésén is győzelmet tudott aratni felnőtt csapatunk a BFKA Veszprém ellen a Liga Kupa második forduláójában.

A mérkőzés első félideje más játékot hozott, mint a két nappal korábbi első összecsapás. Az akadémisták végig tapadtak a Fazekasékra és 2-3 gólós hátrányból ugyan, de tartották a lépést velük. Ezzel a forgatókönyvvel, kis hiányérzettel, azonban 2 gólos vezetéssel vonulhatott pihenőre a csapatunk.

fotó: Cseh Péter

A szünetben Tombor Csabának sikerült felráznia a csapatot, és a folytatásban fokozatosan tudta növelni az előnyét BFKA ellen. Az 53. percre Kristóf Mátyás góljával ismét beállt az előző mérkőzés végén látott 10 gólos különbség. Ezúttal Momir Ilic tanítványai még tudtak kozmetikázni az eredményen, így a vége 7 gólos VKKFT siker lett.

Ezzel a győzelmével csapatunk vezeti Szerencsejáték Zrt. Férfi Liga Kupa ‘A’ jelű csoportját.

fotó: Cseh Péter

A vezető pozíciót tovább lehet erősíteni hétfőn 19.00-kor a DEVM Csarnokban, hiszen a tabella második helyét elfoglaló ETO-SZESE csapatát látja vendégül Tombor Csaba alakulata.

A rutinos játékosokból és fiatal tehetségekből összegyúrt, NB1/B bajnokság élmezőnyéhez tartozó csapatot nem szabad félvállról venni, hiszen Deáki István tanítványai biztosan nagy bizonyítási vággyal érkeznek Veszprémbe.

A mérkőzést ezúttal is élőben lehet követni hivatalos YouTube csatornánkon.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!