Ki-ki meccs a Gyöngyös ellen

Brutális a torlódás a férfi kézilabda NB I tabelláján három fordulóval a bajnokság vége előtt. A 7. Eger és a 11. Veszprémi KKFT között mindössze 2 pont a különbség.

Ezért is lesz sorsdöntő összecsapás a végső helyezés szempontjából a veszprémi fiataloknak a hétfő esti, Gyöngyös elleni mérkőzés. Különös tekintettel arra, hogy Tombor Csaba vezetőedző együttesének egyik legnagyobb bravúrja a gyöngyösiek idegenbeli legyőzése volt. Vilovszkiék ezért nyílván visszavágnának. Az akkori győzelem persze nem jelent automatikus sikert a visszavágón is. Sőt, még az sem egyértelműen kijelenthető, hogy a VKKFT a találkozó esélyese. Ez egy igazi ki-ki derbi, az idegek harca lesz. Viszont egy hatalmas esély arra is Szmetán Péteréknek, hogy a győzelemmel megmaradjon az esélyük még feljebb kapaszkodni a ranglétrán.

fotó: Cseh Péter

-Nagyon feszített a tempó, amivel nem könnyű megbirkózni, hiszen három naponta játsszuk a bajnoki mérkőzéseinket – mondta a Tatabánya ellen négy gólt szerző Szmetán Péter. – Igaz, ez a terhelés a riválisainkra is érvényes. Azt gondolom, hogy a Balatonfüred és a Tatabánya ellen is jól kézilabdáztunk, apró hibák és többször a felesleges kapkodás döntött, hogy nem lettek még szorosabbak az eredmények. Egy fontos feladatunk van, hogy a hajrában is tiszta fejjel tudjunk játszani, akkor valóban nagyon izgalmas lehet a hétfői mérkőzés. Igazán örömteli, hogy egyre többen jönnek szurkolni nekünk, ami feldobja a csapatot és még jobb játékra sarkall bennünket.

Ha van győzelem, ami fontos és nagyon jó lenne, az a Gyöngyös elleni lenne…

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!