Kiszenvedett továbbjutás a Magya Kupában

Egyből egy budaörsi túrával indult a hét, felnőtt csapatunk számára, akik a Tippmix Magyar Kupa legjobb 8 csapata közé igyekeztek. A cél eléréshez a Budai Farkasok „testén” keresztül vezetett az út.

A csapat ugyan két vereséggel a háta mögött, de mégis bizakodva érkezhetett a mérkőzésre, hiszen a Farkasok az NB1/B középmezőnyében foglalnak helyet, míg a mieinkről ugyanez, egy osztállyal magasabban mondható el.

fotó: Cseh Péter

Azonban aki a mérkőzést élőben követte és esetlegesen nem ismerte a körülményeket, azt gondolhatta, hogy két egyenlő fél küzdelmét nézi. Nem véletlen, hiszen a hazaiak nagyon felszívták magukat, míg a mieink kicsit tudásuk és megszokott tempójuk alatt játszottak.

Ennek eredményeként a Farkasok magabiztosan vezettek nem csak az első féidőben (16-12), de még a második félidő nagyobbik részében is, néhol 5 gólos előnyt kialakítva.

fotó: Cseh Péter

A végjáték már a VKKFT-ről szólt, akik állóképsségbeli előnyüket kihasználva először visszakapaszkodtak, majd a maguk javára is tudták fordítani az eredményt. Végül 3 gólos győzelemmel (23-26) hagyhatták el a pályát, ami a várakozásoknál szorosabb végeredmény.

Ne feledjük azonban, hogy a célját így is elérte a Tombor-csapat, ráadásul még két összecsapás vár rájuk a héten. Amiből az egyik, mindjárt csütörtökön a Dabas elleni nagyon fontos NB1-es találkozó lesz.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!