Komlóra utazunk a szezonnyitón

Az NB1 tavaszi szezonjának első mérkőzésén idegenben lépünk pályára, ahogy a bajnoki szezon kezdetén most is a Komló lesz az ellenfelünk. Ősszel hazai pályán két góllal maradtunk alul (32-34), most mindenképp szeretnénk ezen javítani.

Ellenfelünk tétmeccsen januárban nem lépett pályára, révén, hogy a kupasorozatokban nem érdekeltek. A bajnoki szünetben több felkészülési mérkőzést is játszottak, többek közt a Fradi, valamint szerb és horvát csapatok ellen. A magyar bajnokságban eddig három győzelem, két döntetlen és nyolc vereség áll a nevük mellett, mellyel jelenleg a tabella 11. helyén állnak minket megelőzve, négy ponttal többet gyűjtve eddig.

A hazai találkozó (fotó: Cseh Péter)

Viszonylag friss hír, hogy jobblövőjük, Zobec, aki legutóbb hat gólt lőtt nekünk, sérülés miatt nem tud pályára lépni. Az ő pótlására igazolták le a horvát származású Josip Vekicet. Figyelni kell az irányító játékosukra Melnyicsukra is, aki ősszel 10 találatot szerzett ellenünk és második a góllövő listán.

Nem lesz könnyű dolgunk négy nappal az Európa-liga mérkőzés után. Javítva az ott mutatott játékon, minimálisra csökkentve a hibákat lehet esélyünk szezonbeli harmadik, idegenben pedig első győzelmünk megszerzésére.

K&H Liga 14. forduló: Sport36-Komló – Fejér-B.Á.L. Veszprém
2023. 02.11. 18:00
Városi Sportközpont Komló, Eszperantó tér 1.

Játékvezetők: Bócz László, Wiedemann Viktor

#hajravkkft

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!