Komlóra utazunk a válogatott szünet után

A K&H Férfi Kézilabda Liga 19. fordulójában Komlón lépünk pályára szombat este. A 18 órakor kezdődő találkozón továbbra is az első pontjainkat szeretnénk megszerezni a tavaszi szezonban.

A Baranya vármegyei városban legutóbb egy kiállításokkal és kék lappal tarkított mérkőzésen mindössze egy góllal maradtunk alul (28-27). Annak a találkozónak az érdekessége, hogy beállónk, Grünfelder Péter, aki akkor még az ellenfelet erősítette, az utolsó másfél percben két gólt is szerzett. Ezekkel előbb egyenlített, majd győzött is a hazai csapat. 

Fotó: Cseh Péter / Grüni még ellenfélként

Ősszel szintén nem sikerült nyerni a bányász csapat ellen, egy szintén parázs hangulatú mérkőzésen néggyel kaptunk ki hazai pályán (25-29). Legjobbunk akkor NB I/B csapatunk kiválósága, Fazekas Máté volt, aki hét lövésből hét gólt szerzett, és ezen a meccsen debütált az élvonalban. A vendégeknél pedig a balszélső Menyhárt Máté nyolcszor volt eredményes. 

Fotó: Cseh Péter

A Komló jelenleg a tabella 11. helyén áll, hat győzelem mellett, tizenkét vereség az eddigi mérlegük. A legutóbbi fordulóban szintén hazai pályán a gyöngyösi csapatot fogadták, és hét góllal nyertek a farkasok ellen. Házi góllövő listájuk élén Váczi Milán balátlövő áll, aki 17 mérkőzésen 72 gólt szerzett eddig.

K&H Liga 19. forduló, Carbonex-Komló – Fejér-B.Á.L. Veszprém

2024. március 23., szombat | 18:00

Sportközpont | Komló, Eszperantó tér 1.

Játékvezetők: Altmár Kristóf, Horváth Márton

Szeretnénk felhívni szurkolóink figyelmét, hogy a jegyárak egységesen 2000 forintba kerülnek. 10 éves korig, valamint 70 éves kor felett és fogyatékkal élőknek a belépés ingyenes.
Kapunyitás: 17 órától.

Kísérjétek el csapatunkat és szurkoljuk ki együtt a várva várt győzelmet! Hajrá, Veszprém!

Ha vasárnap, akkor NB I/B mérkőzés hazai pályán

Fotó: Juhász Laura

U21-es fiaink az NB I/B bajnokság 22. fordulójában hazai pályán fogadják az OTP Bank – Pick Szeged U21 gárdáját vasárnap délután a DEVM Sportcsarnokban.

A tavaszi szezonban még nem sikerült pontot szereznie Éles József tanítványainak, ezen szeretnének változtatni. 

Az őszi mérkőzésen négy gólos vereséget szenvedtek fiataljaink a Tisza-parti városban (31-27), melyet később 10-0-val elvettek a kékektől. Ezt a döntést egy későbbi felülvizsgálat során megmásították, így a győzelmet és az érte járó két pontot a szegediek visszakapták. Van tehát miért visszavágni.

A vendégcsapat jelenleg hatodik helyen áll a második számú bajnokságban. Eddigi mérlegük a 12 győzelem mellett, két döntetlen és hét vereség. 

Az egyik botlásuk éppen a legutóbbi fordulóban esett, amikor is meglepetésre hazai pályán kikaptak a Rákosmentétől (32-34).

NB I/B 22. forduló, Fejér-B.Á.L. Veszprém U21 – OTP Bank-Pick Szeged U21

2024. március 25., vasárnap | 16:00 

DEVM Sportcsarnok | Veszprém, Tüzér utca 42.

Játékvezetők: Bátori Bence Martin, Szécsi Lantos Boldizsár

A DEVM Sportcsarnokba a belépés ingyenes! Várjuk kedves szurkolóinkat, hogy együtt segítsük a srácokat a győzelemhez!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!