[KÖZLEMÉNY] Ismét nézők előtt játszhatunk!

A Veszprémi KKFT felnőtt kézilabda csapatának hazai mérkőzései a követező eljárás szerint látogathatóak 2021.05.01. napjától

Magyarország Kormánya 194/2021. (IV. 26.) Korm. rendelete és a 3/2021. számú belügyminiszteri határozat alapján a bajnoki mérkőzések nézők által látogathatóak.

A mérkőzéseken nézőként azok a 18. életévüket betöltött személyek vehetnek részt, akik az érvényes belépővel, bérlettel rendelkeznek, és a beléptetésnél személyazonosságukat  érvényes okmánnyal igazolják – személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél -, valamint a Magyarország Kormánya által kiadott védettségi igazolvánnyal rendelkeznek. Azon kiskorú látogatók, akik a belépésre jogosult személy felügyelete alatt állnak beléphetnek a mérkőzésre.

Az okmányok egyidejű bemutatása a beléptetést végző személyeknek kötelező!

Amennyiben ilyen okmányt nem tud, vagy nem akar a belépni kívánó személy felmutatni, úgy a belépése nem engedélyezett.

Mindezekre is figyelemmel csak olyan személy vásároljon belépőjegyet, aki ezen okmányokkal rendelkezik. Az okmányok hiányában a belépőjegyeket nem áll módunkban visszaváltani.

Kérjük továbbá a nézőket, a személyes védőeszközöket ( arcmaszk, kézfertőtlenítő ) lehetőség szerint továbbra is használják, és a lehetőségek szerint a szociális védőtávolságot tartsák be.

Kérjük a játékosokkal, játékvezetőkkel, sportbírókkal való személyes és fizikai érintkezést a játékosok egészségének megóvása érdekében mellőzzék.

Várunk minden felelősségteljesen gondolkodó sportszerető barátunkat.

Hajrá Veszprém!

Veszprémi KKFT csapata

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!