Kupagyőztesként tértek haza Csehországból

Csapatunk teljes koncentrációval készül az egyre közeledő bajnoki rajtra. Kemény edzéseken és mérkőzéseken vannak túl a Fiúk az elmúlt időszakban, hiszen vasárnap tértek haza egy hetes csehországi edzőtáborozásból.

A hetet egy színvonalas, nemzetközi torna zárta, amit nagy küzdelemben, a tavalyi elveszített döntő után, ezúttal sikerült megnyernie a csapatnak, ezzel aranyéremmel a nyakukban térhettek haza vasárnap este.

A hét eseményeiről a főszereplők is beszámolnak. Tombor Csaba edzői szemmel, míg a csapatkapitány Kristóf Mátyás a játékosok szemszögéből csinálta végig ezt az intenzív hetet.

Tombor Csaba, vezetőedző:

A felkészülés 3. hetét töltöttük kint Csehországban. Úgy terveztük, ebben az időszakban kapják a játékosok a legnagyobb terhelést. Ehhez minden feltétel adott volt és kifogástalan körülmények között készülhettünk.

A hetünk 9 edzésből, 3 taktikai videózásbol és 4 mérkőzésből állt. Ezekből 1 edzőmérkőzés, illetve 3 mérkőzés a torna keretein belül valósult meg.

Mindegyik mérkőzés jól szolgálta a felkészülésünket. Játszottunk szlovák, cseh, német és magyar csapatokkal. Fontos volt, hogy az elképzelt taktikai variációkat a játékosok versenykörülmények között tudták gyakorolni. Az új játékosok beépítése jó üzembe halad, és a nagy terhelés ellenére jól sikerült a torna. Vasárnap este épségben megérkeztünk, a következő két nap a regenerációról szól, de szerdán újra edzésbe állunk és gőzerővel készülünk hétvégi nemzetközi tornára es a bajnoki rajtra.

Kristóf Mátyás, csapatkapitány:

Tanulságos és hasznos hetet töltöttünk Csehországban, ahol mind az edzéseken, min az egy hét alatt lejátszott 4 mérkőzésen, 1 felkészülési és 3 kupa meccsen, folytathattuk a megkezdett munkát. Az edzőmérkőzést sajnos elveszítettük, arra a meccsre nem tudtunk megfelelően felpörögni, ennek egy 5 gólos vereség lett a vége.

Azonban a hétvégi tornán a csapat mindent megtett, hogy kijavítsa a szerdán mutatott képet. Két magabiztos győzelem után, egy szoros döntőben sikerült megnyerni a kupát. A nagy terhelés miatt látszott a fáradtság, azonban a hétvégén végig küzdve sikerült a kupával hazatérnünk Csehorszából.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!