Legjobb négy között a Liga Kupában

A válogatott szünetben sem amradt mérkőzés nélkül felnőtt csapatunk, aki hazai pályán látta vendégül a Szerencsjáték Zrt. Liga Kupa negyeddöntőjáben a Dabasi KC VSE-t. A párharc érdemi kérdései már nagyrészt az első találkozón, Dabason eldőltek, ahol a VKKFT 10 góllal bizonyult jobbnak.

Ezekkel az előjelekkel az ellenfél is inkább formalitásnak tekintette a találkozót, ami már a melegítésre kiérkező játékosok számából is látszott, hiszen mindössze 11 játékossal érkezett a Dabas.

Ugyan az előjelek mellettünk szóltak, a Dabas mégis végig tartotta magát, és az első félidő végén ők vonulhattak előnyben az öltözőbe. Ebben angy érdeme volt a vendég kapusnak, aki 50%-os teljesítménnyel és számtalan ziccer hárításával támogatta a csapatát.

A második félidőben is végig fej-fej mellett haladtak a csapatok és csak az utolsó 10 percben látszott, hogy a visszavágón is meg lesz a győzelem. Mindkét csapat sportemberi teljesítményt tett a pályára, hiszen a mieink az akadozó játék ellenére végig küzdötték a meccset és végül csak sikerült a maguk javára fordítani az eredményt. A Dabast is megilleti a tisztelet, akik foghíjas kerettel, a tetemes hátrányt félretéve meg tudták nehezíteni a VKKFT dolgát.

Végül összesítésben 12 gólos sikert aratva jutott a csapat a legjobb négy közé, ahol a Csurgói KK vár a fiúkra, szintén oda-visszavágós rendszerbe.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!