Magabiztos győzelemmel zártuk a szezont

Az NB I/B 29. fordulójában Kecskeméten léptek pályára fiataljaink pénteken

A szezon utolsó mérkőzésén is a győzelem, és a pontok megszerzése volt a célja, a Kovács György által vezetett csapatunknak.

Az utóbbi időszakban kiváló teljesítménnyel előrukkoló fiatalok most is nagy lendülettel kezdtek. A találkozó első két gólját ők jegyezték, és Kaiser Bálint is azonnal elkapta a fonalat a kapuban. Bravúrjai után a 4. percben jutott először szóhoz az ellenfél (4. perc 1-2).

A kevés hiba mellett, felváltva estek a gólok mindkét térfélen, de egynél közelebb nem került a kecskeméti együttes. Egy kisebb gólszünet után Gulyás Máté és Fercsik Dániel találataival háromra nőtt a csapat előnye (14. perc 6-9). Kaiser Bálint amellett, hogy remekül védett, az egyik ilyen után szemfüles is volt, egész pályáról talált be az ellenfél üresen álló kapujába (16.perc 17-11).

Fotó: Juhász Laura

Természetesen adódtak hibák is, de ezen gyorsan túllendültek a fiúk. Szucsik Benedek nemcsak hetesből volt eredményes, hanem két akció gólt is hozzátett, végül Ruzsányi Bence góljával zárult az első félidő (30. perc 13-18).

A szünet után is felszabadult játékkal kezdett a csapat, a kiváló védekezés mellett, Majczán Dávid találatával hatra duzzadt az előnyük (36. perc15-21).

Küzdött a Kecskemét is, nem adták fel, igyekeztek felzárkózni. Ez sikerült is nekik, egymás után háromszor is eredményesek voltak (42. perc 19-22). Kovács György vezetőedző időt is kért. Két gólra még feljött ugyan a vendéglátó együttes, de ez felrázta  fiataljainkat. Ruzsányi és Török-Vida révén kezdték visszaszerezni a felépített előnyt, ami Racskó Máté duplázása után, már öt gólos lett (51. perc 23-28). Mindenki lehetőséget kapott a pályán, ahogy másik kapusunk László Armand is, aki több védéssel is hozzájárult a magabiztos  győzelemhez a szezont záró összecsapáson (60.perc 29-37).

Fotó: Juhász Laura

NB I/B 29. forduló, Kecskemét – Fejér-B.Á.L. Veszprém U21 29-37 (13-18)

Kecskemét: Sárközi Z. (K), Kucsera B. (K), Molnár M. (K), Horváth A. 7, Tóth B. 7, Csuzi M. 3, Papp I., Francia Z. 2, Bózsa B. 3, Dörmő Á. 1, Forgács T. 3, Fodor Z. 1, Kaposvári B., Gárgyán Á., Deák M. 2
Vezetőedző: Tóth Norbert 

Fejér-B.Á.L. Veszprém U21: László A. (K), Kaiser B. (K) 1, Fink Radó Z. 2, Racskó M. 3, Fercsik D. 3, Gulyás M. 2, Szucsik B. 7, Ruzsányi B. 4, Poharánszki I. 3, Szabadi Zs. 3,  Balogh N., Majczán D. 3, Patonai B. 2, Rubos N. 2, Török-Vida Zs. 1, Szatmári B. 1
Vezetőedző: Kovács György 

Játékvezetők: Barna Viktor Bálint, Kovács Bence 

Hétméteresek: 2/2, ill., 2/3

Kiállítások: 10 perc, ill., 4 perc

A második számú bajnokság egyik legfiatalabb csapataként vettek részt fiataljaink a felnőtt mezőnyben, ahol a 14. helyen végeztek. A hét győzelem mellett, 4 döntetlen és 19 vereség lett a fiúk mérlege.

Fotó: Juhász Laura

Jó pihenést mindenkinek a nyárra! Jövőre találkozunk! Hajrá, Veszprém!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!