Megkönnyezve

Ugye, hogy vannak csodák a sportban?! Mert Éles József klubjának csapata, a Fejér-B.Á.L. Veszprém, amire csak kevesen gondoltak, mínusz négyről várták az Európa-liga visszavágóját a francia Chambéry ellen és hattal legyőzték a jóval esélyesebbnek tartott riválist.


Ezzel fantasztikus sporttörténelmet írtak, mert szerintem az ország legidősebb embere sem emlékszik olyanra, hogy volt-e széles e hazában olyan kézilabda csapat, amely két és fél éves NB I-es múlttal a nemzetközi kupasorozat csoportkörébe kerüljön. Megkönnyeztem, nem tagadom!

Azt, hogy ezúttal Konkoly Csaba vezetőedző együttese szinte hiba nélkül játszva, valami egészen káprázatos teljesítményt nyújtott. Pedig a szünetben összesítésben már hat gólos hátrányuk volt a továbbjutás szempontjából. Ebből kézilabdáztak össze maguknak a fiúk plusz hatot, ezzel túl jutva a franciákon. A nulla alól indulva – by Éles József – iskolás gyerekekkel indulva, magyar játékosokkal eljutva idáig.

Fotó:Cseh Péter

Elképesztő, hihetetlen, talán megismételhetetlen bravúr. Olyan élményt szerezve ezzel a mellettük ezerrel kitartóknak, amely ebben a pillanatban még feldolgozás alatt áll.
Veszprém mély meghajlással köszöntheti, üdvözölheti és köszönheti ezt a sporttörténeti sikert, amely örökre beírta magát a királynék városának arany oldalaira! Ady Endrét idézve: Üdvözlet a győzőnek! Köszönjük ezt az élményt a fiúknak és a szakmai stábnak!

Zengjen az Örömóda Éles József klubjának! Jár neki…

/Donát Tamás/

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!