Megszakadt a sikersorozat

Nem a mi napunk volt. Az NB I/B bajnokságban nem sikerült sorozatban negyedik hazai győzelmét megszereznie U21-es csapatunknak. A DEVM Sportcsarnokban rendezett vasárnap délutáni találkozón kilenc góllal győzött a Vecsési KKFT csapata az NB I/B 10. fordulójában. 

Archív fotó: Juhász Laura

Mondhatni, saját magunkat vertük meg. A rengeteg ki nem kényszerített hiba nem fért ma bele. Az első pillanattól fogva felülkerekedett Kovács György vezetőedző tanítványain a vendég együttes. A játék minden elemében pontosabbak voltak. Lövéshatékonyságban és védekezésben is jobbnak bizonyultak fiataljainknál. Egy pillanatra sem kiadva a vezetést a kezükből, a félidőben már hét góllal vezetett a Pest vármegyei csapat, akik a második felvonásban még növelni is tudták ezt az előnyt.
Megérdemelten vihették haza a győzelemért járó két pontot. 

A mai mérkőzésen mutatkozott be először a második vonalban Racskó Máté, U20-as csapatunk játékosa, aki a találkozó végén büntetőből megszerezte első NB I/B-es gólját.
Gratulálunk, Máté!

NB I/B 10. forduló, Fejér-B.Á.L. Veszprém U21 – Vecsési KKFT 23-32 (10-17)

Fejér-B.Á.L. Veszprém U21: Nagy Gáspár L. (K) 2/18, Kaiser B. (K) 3/19, Csizmadia L., Éles Zs. 5, Farkas M. 5, Fercsik D., Gulyás M. 2, Szucsik B. 3, Fazekas M., Ruzsányi B., Racskó M. 1, Majczán D. 3, Rubos N. 1,
Török-Vida Zs. 2, Szatmári B., Szatmári S. 1
Vezetőedző: Kovács György

Vecsési KKFT: Bende K. (K) 0/2, Szász I. (K) 2/5, Balogh Á. 9/26, Vrhovina D., Dobák L. 1, Zakics B. 4, Antal M. 1, Angebrandt Á , Zalai B. 4, Marcsek G. 3, Nagy T. 3, Horváth D. 4, Kiss P. 7, Foki D. 4
Vezetőedző: Antal Levente

Kiállítások: 12 perc, ill., 8 perc

Hétméteresek: 4/4, ill., 5/4

Játékvezetők: Garai Balázs Róbert, Varasdi Levente Zoltán 

Következő mérkőzésünkön idegenben lépünk pályára, az NB I/B tabellát vezető Győri ETO-UNI FKC KFT vendégeként. 

A találkozó időpontja: 2023. november 17., péntek, 19:00

Hajrá, Veszprém!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!