Menekülés a kieső helyről

Alig másfél héten belül harmadik alkalommal találkozunk a dabasi csapattal. Ezúttal az OBO Arénában próbáljuk meg bajnoki győzelmeink számát gyarapítani. Aktuális ellenfelünkkel szemben sikerült az idegenbeli döntetlen után, hazai pályán kiharcolni a legjobb négy közé jutást a Liga Kupában, míg a hazai csapat a Neka legyőzésével került a győri „négyesbe” a Magyar Kupa sorozatban.

fotó: Cseh Péter

Final Four résztvevők találkozója is lesz egyben a szombat esti összecsapás. Az őszi forduló során kemény csatában három góllal maradtunk alul a Dabassal szemben a Március 15. úti Sportcsarnokban (30-33). Jobbszélsőjük, az egykori világbajnoki ezüst és olimpia bronzérmes Zlatko Horvat egymaga 11 gólt lőtt. Csapatunkból Stranigg és Pulay egyaránt 7-7, Molnár pedig 6 góllal voltak akkor a legeredményesebbek.Vendéglátónk jelenleg 10. a tabellán, hat győzelem mellett, egy döntetlen és tíz vereség áll a nevük mellett.

Szrnka Levente (fotó: Cseh Péter)

Nem készülünk könnyű mérkőzésre ma sem. A Cegléd péntek este a Budai Farkasok legyőzésével pontszámban utolért minket, és az egymás elleni eredményünknek köszönhetően most ők kerültek ki a kieső zónából.

Kérünk minden kedves szurkolónkat, hogy aki teheti kísérjen el minket ma is, minden biztatásra szükségünk lesz ahhoz, hogy megszerezzük első idegenbeli győzelmünket.

K&H Liga, 18. forduló: Dabas KC – Fejér-B.Á.L. Veszprém

Játékvezetők: Nagy Ferenc, Túróczy József

2023.03.18. 18:00 OBO Aréna
Dabas, Iskola utca 5.

Jegy kizárólag a helyszínen váltható, a pénztár 40 perccel a mérkőzés előtt nyit.

Jegyinformációk: http://www.dabashandball.hu/20180217/jegyinfo?fbclid=IwAR10hu0riAyOnhdD3qdHHtsuxT6tG-NckiVNUyZSdpLe-LZ1B_4hwatiDM8

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!