Mínusz hétről fordított a Veszprémi KSE!

Tetemes hátrányt dolgoztak le Zsigmond György tanítványai a Szigetszentmiklós vendégeként. A VKSE 2015. október 25. óta nem talált legyőzőre a másodosztályban.
Múlt heti győzelmének köszönhetően fellépett a dobogó második fokára a Veszprémi KSE. Ahhoz pedig, hogy meg is tartsa ezt a helyezést, győznie kellett a Szigetszentmiklós vendégeként az NB I/B vasárnapi játéknapján. A két csapat őszi találkozóján nem bírtak egymással a felek, így ezúttal is izgalmas mérkőzésre lehetett számítani.

Bennmaradt az öltözőben a VKSE, Gulásék negyed óra alatt hétgólos hátrányba kerültek (11:4). A vendégek mestere, Zsigmond György tizenöt perc után mindkét idejét kikérte, amely hatásosnak bizonyult, hiszen együttese lassanként visszakapaszkodott a mérkőzésbe.

A második játékrészben már a tavaszi szezonban megszokott arcát mutatta a Veszprém, amely kétgólos félidei hátrányát végül kétgólos győzelemre váltotta.

A tabellát a Budakalász vezeti 28 ponttal, amely mögött hármas holtverseny alakult ki az egyaránt 25 pontos Dabas, Csurgó U23 és VKSE között.

Férfi kézilabda NB I/B Nyugati csoport, 17. forduló:
Szigetszentmiklósi KSK–Veszprémi KSE 25:27 (16:14)
Szigetszentmiklós, vezette: Bonifert, Oláh
Gólszerzők később.

– Belealudtunk az első félidőbe, nem volt megfelelő játékosaim hozzáállása a mérkőzés elején. Talán a tavaszi szezon három magabiztos győzelme kényelmesítette el a fiúkat. Összességében azonban büszke vagyok a társaságra, hiszen a második játékrészben kilenc gólon tudtuk tartani ellenfelünket, s szívvel, lélekkel harcolva megmutattuk a csapat igazi arcát. Jó időben érkezett az első félidei pofon, örülök, hogy végül sikerült győznünk – összegezte a találkozó tapasztalatait Zsigmond György, a VKSE vezetőedzője.


Az Éles József vezette MKB Veszprém U23 szombaton a 10. helyen álló Százhalombatta vendégeként lépett pályára. A veszprémi fiatalok a szünetig kiválóan tartották magukat, a második játékrészben azonban a rutinosabb vendéglátó akarata érvényesült.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!