Motiváltan, új csapattal indulhat a felkészülés

NB I-es csapatunk évadnyitó sajtótájékoztatót tartott péntek délután a Guszto13 Bistro-ban.

Éles József klubtulajdonos-vezetőedző, Németh József klub menedzser, Danyi Gábor szakmai igazgató, Kristóf Mátyás csapatkapitány és új játékosaink beszéltek az előttünk álló szezonról, a felkészülésről és a célokról.

Elhangzott, a csapat július 17-én kezdte a közös felkészülést a 2023/24-es szezonra. Az első hét orvosi, futás és kondi felmérésekkel indult. A játékosok jó állapotban vannak, és dolgozunk rajta, hogy minél előbb elérjék a 100%-os formát.

Nyolc új játékossal vágunk bele a negyedik NB I-es szezonunkba. Elsődleges cél, hogy csapatot kovácsoljunk. A hangulat nagyon jó, mindenki motivált.

Július 24-én 4 napos edzőtáborba utazunk Hajdúnánásra, majd augusztus 13-16. között Ausztriában egy csapatépítéssel egybekötött felkészülési tornán veszünk részt.

Július 28-án 16:30-kor játszuk az első felkészülési mérkőzésünket a Budakalász csapatával itthon a DEVM Sportcsarnokban, ezután az osztrák bajnok Krems csapatához utazunk augusztus 5-én. Ez meg fogja mutatni, hol tart a felkészülés. Az ausztriai út előtt pedig Győrbe látogatunk. Az utolsó edzőmérkőzésen a Komló csapatát fogadjuk, szintén a DEVM Sportcsarnokban augusztus 25-én 16:30-tól. Hazai mérkőzéseinkre a belépés ingyenes.

Mire elkezdődik a bajnokság, 7 mérkőzést fogunk lejátszani.

Idén 3 fronton leszünk érdekeltek. A legfontosabb a magyar bajnokság, ahol a legjobb 10-en belül minél előrébb szeretnénk végezni. A Magyar Kupában a legjobb nyolcba kerülést tűztük ki elsődleges célként, a többi már a sorsoláson fog múlni. A Liga Kupában pedig, ahogy az eddigi években, teret adunk fiatal játékosainknak is, a cél pedig ezúttal is a final4.

A szezont idegenben kezdjük a Dabas ellen.

Sajtótájékoztató: https://www.facebook.com/vkkftveszprem/videos/267124736018488

(Fotók: Cseh Péter)

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!