Mumusként fogadjuk a Tatabányát

A magyar bajnokság 10. fordulójában a jelenleg dobogós Tatabánya érkezik szombaton a Március 15. úti Sportcsarnokba. A mérkőzés pikantériája, hogy jelenlegi vezetőedzőjük Tombor Csaba, aki a tavalyi szezon feléig a mi csapatunkat irányította.

A Tigrisek becenevet viselő csapat ellen igen pozitív az eddigi mérlegünk, első élvonalbeli szezonunkban egyszer maradtunk csak velük szemben alul. A következő bajnoki idényben idegenben döntetlent értünk el velük szemben, majd a tavaszi fordulóban hazai pályán már sikerült ellenük nyerni. Ezt a remek eredményt koronáztuk meg azzal, hogy a Magyar Kupa final fourba jutásért, egy számunkra óriási bravúrral szintén sikerült felülkerekedni szombati ellenfelünkön.

Legutóbbi találkozásunk a Tatabányával (fotó: Cseh Péter)

Hiányzóink továbbra is lesznek, de bemutatkozhat a pályán friss igazolásunk, a horvát HRK Goricától érkezett beállónk, Gál Dominik is.

Az igen csak megerősödött Tatabányának szinte minden játékosa rendelkezésre áll, kivéve a sérüléséből felépülő jobbszélsőjüket Hornyák Bencét kénytelenek nélkülözni.

Nem számítunk könnyű találkozóra. Kedden még Európa-liga mérkőzést játszottunk a Benfica otthonában, majd a szerda esti hazaérkezést követően rövid idő alatt kell újból egy kemény ellenféllel szembenéznünk.

Ugyanakkor mindent megteszünk és dolgozunk azért, hogy szurkolóink támogatásával újra pontot, pontokat szerezhessünk a magyar bajnokságban.

Mindezek mellett szeretnénk azt is elérni, hogy a „Tatabánya mumusa” címet továbbra is birtokolhassuk. 🙂

K&H férfi kézilabda liga 10. forduló:
Fejér-B.Á.L. Veszprém – MOL Tatabánya KC
2022.11.24. szombat, 16:00
Veszprém, Március 15. úti Sportcsarnok
V: Fekete Tamás, Tóth Dávid

Jegyvásárlás:
– mérkőzés kezdete előtt 1 órával a helyszínen kizárólag készpénzzel
– online : https://www.jegy.hu/program/fejer-balveszprem-mol-tatabanya-kc-nb-i-ferfi-10-fordulo-139151/868843

Gyertek szurkolni! Hajrá, Veszprém!

#hajravkkft

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!