Nagy dobbantás Komlón?

Amit az elmúlt napokban láttunk, hallottunk, ma már történelem. A Magyar Kupában nyolc közé jutva és a Tatabánya ellen márciusban folytatva a sorozatot, most mind háttérbe szorul, mert folytatódik a bajnokság. Tombor Csaba mester együttese Komlóra látogat. Ahol bizony még nem termett babér, igaz, a Baranya- megyeieknek sem a Fejér B.Á.L. Veszprém ellen a királynék városában.

  Idegenben sohasem könnyű nyerni. Pláne akkor, ha a rivális nagy meglepetésre győzni tudott a harmadik helyre hajtó Balatonfüred otthonában. Ezzel megalapozva a veszprémiek elleni összecsapás hangulatát. Ráadásul ezzel a hetedik helyig kapaszkodtak a tabellán a komlóiak. Öt hellyel feljebb vannak a vendégeknél és hárommal több pontjuk is van.

fotó: Cseh Péter

  De, egy csurgóihoz hasonló, újabb bravúros veszprémi siker nagy dobbantás lenne, mert azonnal összerántaná a középmezőnyt, minimálisra, mindössze egy pontra csökkentve a a két csapat közti különbséget. A Magyar Kupában már megtörtént a bravúr. A bajnokságban is rettenetesen ráférne már egy ilyen eredmény a veszprémiekre. Csakhogy a hazaiakat a Tatabánya kiejtette a kupából, méghozzá otthoni környezetben, ezért ilyenkor mindig feszültebbek, bizonyítani akarnak a játékosok. Úgyhogy nagyon nehéz meccs lesz. De ha úgy játszanak Széles Ákosék, ahogy Csurgón tették, semmi sem lehetetlen…

/Donát Tamás/

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!