Nagy kedvvel jöttünk vissza

Szigetszentmiklósra utazunk az újév első mérkőzésén.

A téli szünet után klubunknál is megkezdődött a felkészülés a tavaszi szezonra. Január a Liga Kupa hónapja, ahogy arról már írtunk, öt csoportmérkőzés vár a fiúkra az elkövetkező hetekben. Az újév első meccsén, szerdán Szigetszentmiklósra utazunk a két pontért.

Novemberben a Budakalász ellen játszottuk már egy Liga Kupa mérkőzést, ahol főleg utánpótlás fiataljainkkal felállva, a sorozat címvédőjével szemben tisztességgel helyt állva, öt góllal maradtunk alul.
Következő ellenfelükkel is többször találkoztunk már az elmúlt szezonokban és mindig sikerült győztesen elhagyni a pályát. Most is az a célunk, hogy a csak magyar játékosoknak szerepet adó kupában minél tovább jussunk, és az első két évünkhöz hasonlóan a legjobb négy közé kerüljünk.

Konkoly Csaba vezetőedzővel beszélgettünk kicsit a tavaszról a szerdai meccs előtt.
– Nagy kedvvel jöttünk vissza. Azt gondolom, hogy mindenkinek jót tett ez az aktív pihenéses időszak így az őszi szezon után. Mindenkin az látszik, hogy hiányzott neki a kézilabda és nem is felejtett el kézilabdázni. Nagyon örülök neki, hogy ilyen motiváltak a fiúk. Az elkövetkező időszakban a Liga Kupa mérkőzéseket szeretnénk felhasználni arra, hogy felkészüljünk a februári bajnoki rajtra. Komoly feladatok előtt állunk, februárban még párban mennek a mérkőzések az Európa-liga meccsekkel. A bajnoki szereplésünk is nagyon fontos, sőt a legfontosabb, a bent maradás érdekében. A Magyar Kupa szereplést is fókuszba helyezzük azzal, hogy február elsején a Budai Farkasok ellen megkezdjük ott is a szereplésünket. Mindenképp arra számítok, hogy kellő akarattal és nagyon jó állapotban kezdünk neki a tavaszi szezonnak.

Fotó: Cseh Péter

Liga Kupa „A” csoport, 3. forduló: Szigetszentmiklósi KSK – Fejér-B.Á.L. Veszprém
2023. január 11. 19:30
Szigetszentmiklós, Temesvári utca 5. SZKSK Kézilabda Csarnok

Játékvezetők: Bujdosó Máté, Horváth Viktor

#hajravkkft

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!