Nem sikerült pontot szerezni Gyöngyösön

A K&H liga 8. fordulójában Gyöngyösre utazott csapatunk, két visszatérő játékosunkkal Tóth Péterrel és Ludmán Marcell-lal.

Nem számítottunk könnyű találkozóra, ennek megfelelően a keddi Európa-liga mérkőzésünk után, felkészülésünket a Gyöngyös elleni összecsapásra összpontosítottuk. Sajnos nem kezdődött jól számunkra a találkozó, a nagy iramot diktáló ellenfelünk egy 3-O-ás rohammal indított. Első találatunkat a második perc elején Stranigg lőtte. A következő percekben felváltva estek a gólok, de ellenfelünk kapusa többször is hárította helyzeteinket, így négy gólosra nőtt a gyöngyösiek előnye. A 22. percben hat gólos hazai vezetésnél piros lappal kiállították védekező játékosukat, Gerdan Tibort. Ennek is köszönhetően felzárkózott a csapat, és a különbség háromra csökkent. A félidőre négy gólos hazai előnnyel vonultak a csapatok. ( 20-16)

fotó: Cseh Péter

A második félidő két gyöngyösi találattal kezdődött, melyre Szatmári Bence válaszolt. Támadásainkat a következő percekben sajnos nem sikerült pontosan befejezni, és ekkor már az ellenfél kapujában álló Bartucz Lászlónak is köszönhetően, gyorsan nyílt az olló, annak ellenére, hogy játékosaink mindent megpróbáltak a különbség csökkentésére. A 44. percben Konkoly Csaba még időt kért. A 9 gólig jutó Éles Benedek és a 6 találatot jegyző Stranigg János teljesítménye mellett is a hatvanadik perc végére kilenc gólos lett a különbség.

fotó: Cseh Péter

K&H férfi kézilabda liga, 8. forduló
HE-D0 B Braun Gyöngyös – Fejér-B.Á.L.Veszprém 37-28 (20-16)

HE-D0 B Braun Gyöngyös: Bartucz L.(K) 6/18, Tomic. (K) 5/11, Potisk.11, Hegedűs. 6, Jóga. 4, Halász. 3, Varsadán. 3, Bura. 2, Schmidt 2., Lakosy. 2, Schaffer. 1, Nkousa 1., Gráf. 1, Menyhárt, Gerdán
Vezetőedző: Bíró Balázs
Fejér-B.Á.L. Veszprém: Podoba J.(K) 1/11, Miklós G.(K) 5/22, Éles B. 9, Stranigg J. 6, Szrnka L. 3, Pulay G. 2, Bugyáki D. 2, Tóth P. 1, Szmetán P. 1, Hári L. 1, Szucsik B. 1, Molnár B. 1, Szatmári B. 1, Preszter Á, Ludmán M., Vetési B.
Vezetőedző: Konkoly Csaba

JV: Bócz László, Wiedemann Viktor

Kiállítások: 8, ill. 8 perc
Hétméteresek: 2/2, ill. 3/1.

Sajtótájékoztató: https://fb.watch/gCEobRobus/

#hajravkkft

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!