Odavágó Dabason a Liga Kupában

Locsolkodás helyett munkával telt a húsvéti ünnep a VKKFT játkosai számára. Nem véltelen, hiszen már közvetlenül a hosszúhétvége után komoly feladat vár a csapatra.

A bravúros Magyar Kupa négybekerülés után a másik hazai kupasorozatban is a legjobb négy közé igyekszik a Veszprémi KKFT.

Hogy első élvonalbeli évében valódi kupaspecialistának lehessen tekinteni fiatal együttesünket, ahhoz a Dabas elleni oda-visszavágós Szerencsejáték Zrt. Liga Kupa párharcot kell sikeresen abszolválnia.

fotó: Cseh Péter

Csapatunk eddig 100%-os teljesítményt nyújtott a sorozatban, és három NB1/B-s ellenfelét legyőzve csoportelsőként jutott be a negyeddöntőbe. Egyértelműen nagyobb falat lesz az utóbbi években stabil NB1-es csapattá váló Dabas.

Az mindképp bizakodásra ad okot, hogy első NB1-es találkozónkon idegenben sikerült legyőzni Tomori Győző csapatát. Ugyanakkor a szeptemberi összecsapás óta mindkét csapat sok mindenen ment keresztül, így nincs egyértelmű esélyese a párharcnak.

Az első találkozóra a dabasi Obo Arénában kerül sor, ma (04.06.) 18:00-tól. A találkozót Facebook oldalunkon élőben közvetítjük.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!