Pontszerző út Békésen

Döntetlent játszott a Fejér-B.Á.L. Veszprém U21 az NB I/B bajnokság 2. fordulójában a Békés otthonában szombaton.

Az NB I/B-be újonnan feljutott csapatunkra az előző idény ötödik helyezettje, az Optium Solár-Békés FKC várt a második fordulóban. Az első körös vereség után nem ígérkezett könnyű feladatnak ez a találkozó sem. A békési csapat pedig második győzelmére készült, miután a szezonnyitón a szintén újonc Rákosmentén jutottak túl simán. 

Archiv fotó: Juhász Laura

Az első félidőben a kezdést leszámítva végig a hazaiak vezettek, de sikerült szorosan tartani az eredményt a harmincadik perc végéig.

A második félidőben a kiváló csapatteljesítményt felmutató játékunkkal négy góllal is vezettünk, de a rutinos hazaik végül kiegyenlítettek a lefújást megelőzően.

A pontszerzést így is sikerként kezelhetjük idegenben.

Kovács György vezetőedző értékelt a mérkőzést követően

„Végre azt az arcunkat mutattuk amire úgy gondolom egész évben nagy szükségünk lesz, hogy elérjük a céljainkat. Nagyon parázs hőfokú mérkőzést játszottunk Békésen. Az első félidőben a hazai csapat akarata érvényesült. A második játékrészt viszont mi irányítottuk. Gratulálok a srácoknak, mert a hibák ellenére nagyon fegyelmezettek voltak az egész meccs folyamán és óriásit küzdöttek.”

NB I/B 2. forduló, Optimum Solár-Békés FKC – Fejér B.Á.L. Veszprém U21 27-27 (16-14)

Optimum Solár-Békés FKC: Borbély I. (K) 1/11, Takács Sz. (K) 7/24, Novák Zs. 2, Balogh B., Kovács Sz. 2, Sütő O., Haszilló G.2, Fedor B. 2, Varsandán Á. 4, Árpási P. 3, Mezei R. 3, Horváth L. 3, Dávid M.1, Laufer G.1, Kepess J. 4
Vezetőedző: Paola József

Fejér-B.Á.L. Veszprém U21: Nagy-Gáspár L. (K) 4/20, Kaiser B. (K) 7/18, Csizmadia L., Éles Zs. 2, Farkas M. 1, Fercsik D. 5, Gulyás M., Fazekas Á., Szucsik B., Fazekas M. 7, Majczán D. 3, Rubos N. 4, Török-Vida Zs. 3, Szatmári B. 2, Szatmári S., Ihász D.
Vezetőedző: Kovács György

Játékvezetők: Sándor László, Szikszay Csaba

Hétméteresek: 4/6, ill. 5/6

Kiállítások: 10 perc, ill., 12 perc

Következő mérkőzésünkön a Mezőkövesdi KKFT-t fogadjuk a DEVM Sportcsarnokban szeptember 17-én vasárnap, 16:00-tól.

Várjuk kedves szurkolóinkat, a belépés ingyenes!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!