Pulay Gábor az SZKSK színeiben folytatja 

Két szezont követően búcsúzik klubunktól jobbátlövőnk, Pulay Gábor, aki nyártól a Szigetszentmiklósi KSK csapatában folytatja pályafutását

Pulcsi 30 magyar bajnoki és kupa mérkőzésen lépett pályára és 98 gólt szerzett. Emellett 8 Európa-liga meccsen is játszott és 27 alkalommal volt eredményes a nemzetközi porondon. Egyik legsikeresebb mérkőzését a 2022/2023-as szezonban, a második számú európai kupasorozatban játszotta nálunk, a selejtező során a francia Chambery ellen 10 gólt lőtt idegenben.

Fotó: Cseh Péter

A csoportkör alatt is voltak Pulcsinak kiemelkedő pillanatai, például a Tatran Presov elleni hazai győzelmünk alkalmával, ahol 6 gólt lőtt a szlovák együttesnek.

Pulcsi a Tatran Presov ellen (fotó: Cseh Péter)

Sajnos játékosunk vállsérülése és két műtétje miatt hosszú kihagyásra kényszerült. Tétmérkőzésen az elmúlt szezonban 2024 februárjában léphetett először újra pályára, a Budakalász elleni hazai találkozónkon.

Fotó: Cseh Péter

Pulcsi ezekkel a szavakkal köszönt el az itt töltött időszaktól

„Nagyon jól éreztem magam a veszprémi csapatban, kiemelkedő emlék az Európa-liga, egészen a Chambery elleni idegenbeli mérkőzéstől, az utolsó csoportmeccsig! Sajnos, az itt töltött két évből 11 hónapot ki kellett hagynom a vállsérülésem miatt, de ez abszolút semmit nem von el ebből. Sok sikert kívánok a csapatnak!”

Pulcsi-bomba a csoportkörbe jutásért (fotó: Cseh Péter)

Mi is sok sikert kívánunk neked, Pulcsi!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!