Régi-új kapust köszönthetünk a csapatban Gödör Bence személyében

Bence tagja volt már az első Éles Kézisuli csapatnak. Együtt játszott többek között Éles Benedekkel, Fazekas Gergővel, Hári Leventével, Kristóf Mátyással, Szmetán Péterrel és Bugyáki Dáviddal, akik közül többen most újra csapattársai lettek.

Bence a Komló elleni edzőmeccsen (fotó: Cseh Péter)

Éles József klubtulajdonos-vezetőedző elmondta, a klub kötelessége, hogy aki valaha nálunk kezdte a pályafutását, és nincs lehetősége máshol játszani, akkor számára lehetőséget adjunk.

Éles József (fotó: Cseh Péter)

Bence Ausztriában kézilabdázott, de lejárt a szerződése és nem adódott újabb lehetőség számára – mesélte Éles József. – Kaptunk az alkalmon, és elhoztuk magunkhoz, hiszen Bence egy nagyon tehetséges játékos, és ez az egy év kihagyás, akár a karrierjébe is kerülhetett volna. Természetesen benne volt a döntésben az is, hogy legyen 3 kapusunk, de úgy érzem, hogy a klub kötelessége, hogy figyeljük azokra a játékosokra, akik valaha nálunk kezdték a kézilabdát, és igyekszünk bármilyen módon a karrierjükben segíteni – emelte ki a klubtulajdonos.
Fontos, hogy Bence formában maradjon, eddzen a csapattal és reméljük, hogy hamarosan lesz lehetősége bebizonyítani, hogy milyen jó kapus.
A Kézisuli alapításakor együtt játszott Éles Benedekkel, Fazekas Gergővel és mai csapattársaival, Hári Leventével, Kristóf Mátyással, Szmetán Péterrel és Bugyáki Dáviddal, ezért fontos ő nekünk.

Várjuk a bemutatkozását!

Fotó: Cseh Péter

Bence bemutatkozását itt találjátok. Üdv a csapatban, Bence!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!