Sebzett oroszlán az Arénában

A csapatért szurkoló már csak olyan, hogy mindig azt szeretné, ha kedvencei állandóan nyernének. Maximalista. Még akkor is, ha tisztában van azzal, hogy vannak realitások.

Mégis, ha a Fejér B.Á.L.-Veszprém drukkerei ránéznek a férfi kézilabda NBI tabellájára és hozzá adják a Dabas valamint a NEKA ellen elvesztett, hozható négy pontot, akkor egészen az ötödik helyig emelhetnék a tekintetüket. Ráadásul az utolsó őszi összecsapásos, a Csurgó esetleges legyőzésével tartható is lenne ez a csodálatos, karácsonyi ajándéknak is beillő helyezés.

fotó: Cseh Péter

És akkor térjünk vissza a valósághoz. A sport azért csodálatos és gyönyörködtet, mert számos meglepetést tartogathat. Jót és rosszat is. A két szomorúságon már túl jutottunk, a tatabányai pontszerzés boldogsága pedig azt sejteti, hogy minden vissza zökkent a megfelelő mederbe. Rend és nyugalom van az öltözőben, a játékosok fejében, hiszen az összes információhoz hozzá jutottak a pályára lépők ahhoz, hogy csak a Csurgó legyőzésére összpontosítanak. 

fotó: Cseh Péter

Nem lesz könnyű derbi, még esélyesként sem, hiszen Tatai Petiék sebzett oroszlánként érkeznek az arénába. Az utóbbi években az élmezőnyhöz tartozó, nemzetközi kupában is szereplő vendégek az idén alaposan megroppantak, hátulról a harmadikak a mezőnyben, csupán három győzelemmel. Javítani jönnek, amivel a közelébe léphetnek a Kis Veszprémnek. Legyen ez az egyik intő jel. A másik, hogy Borbély Ádámék két meccses, rossz sorozata is megszakadt. A Csurgó szintén abban bízik, hogy egyszer minden negatív mérleg pozitívvá változik…

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!