Sorsoltak a Magyar Kupában!

Az Európa-liga résztvevő csapatok a negyedik fordulóban kapcsolódnak be a Magyar Kupa küzdelmeibe. A mai sorsoláson eldőlt, hogy a nyolc közé jutásért a Budai Farkasokkal kell megmérkőznie csapatunknak.

Leendő ellenfelünk az előző körben a továbbjutásért a Ceglédet győzte le idegenben, magabiztosan hat góllal.

Számunkra sem ismeretlen ellenfelünk, hisz a múlt szezonban eggyel korábban bekapcsolódva, saját otthonukban ejtettük ki őket a nyolcaddöntőért. Ezt követően szintén idegenben szenzációs játékkal a Csurgót, majd nyolc között hazai pályán a Tatabányát legyőzve jutottunk egymást követő két évben a Magyar Kupa Final Fourba!

2021/2022 Magyar Kupa ezüstérmes csapata a Fejér-B.Á.L. Veszprém (fotó: Cseh Péter)

A Budakalásszal vívott győztes elődöntő után, a Telekom Veszprém ellen játszott fináléban a végén egy csodálatosan csillogó Magyar Kupa ezüstéremmel térhettünk haza. Első alkalommal a bronzéremért játszottunk a Balatonfüreddel és csak büntetőkkel csúsztunk le a dobogóról.

A negyedik fordulóban tizenkét csapat vesz részt, a továbbjutásról egy mérkőzés dönt. A hat továbbjutó csapathoz csatlakozik az előző szezonban a magyar bajnokság első két helyén végzett csapat, a Telekom Veszprém és a Pick Szeged. Így alakul ki a legjobb nyolc mezőnye.

A negyedik forduló hivatalos játéknapja: 2023.02.01.

Az elől lévő csapatok a pályaválasztók. Döntetlen esetén a vendégcsapat jut tovább.

#hajravkkft

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!