Sorsoltak az NB1-ben: hazai pályán kezdjük a bajnokságot

A Szövetség elkészítette a 2021/22-es szezonra vonatkozó NB1-es sorsolást. A bajnokság a szeptember 11-12-én rajtol és 26 forduló lejátszása után május végén ér véget.

A menetrend alapján csapatunk az első fordulóban haza pályán kezd, méghozzá a Sport-36 Komló csapatát fogadják majd a fiúk.

Ezt követően megyei rangadót játszunk a Balatonfüred ellen. A megye határait először a 3. fordulóban lépjük át, amikor ellátogatunk a frissen feljutó Kecskemét otthonába is.

Idén sem kell sokat várni a nagyágyúk fogadására, hiszen a negyedik fordulóban máris sor kerül a szezon első városi rangadójára, majd két fordulóval később a VKKFT- MOL-Pick Szeged találkozón lehet majd szukrolni.

A mérkőzések pontos részletei még egyeztetés alatt állnak. Ezekkel, valamint a jegy- és bérletértékesítéssel kapcsolatos információkkal hamarosan jelentkezünk.

Biztos, hogy eseményekben és izgalmakban gazdag, ugyanakkor remélhetőleg az előzőnél zavartalanabb szezon vár ránk. Az garantált, hogy a csapat idén is mindent megtesz majd, hogy a lehető legtöbb pontot gyűjtse és örömet okozzanon szurkolóinknak.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!