Stranigg János: Fejér-B.Á.L. Veszprém

Ahogy lefújták a tegnapi NEKA -Telekom Veszprém NB I-es férfi kézilabda mérkôzést, nyilvánossá vált, hogy a Balaton-partiak jobbkezes átlövôje, Stranigg János a fiatal veszprémi együtteshez igazol. Ezt megerôsítette Éles József klubtulajdonos is.

-A hir igaz, valóban mindenben megegyeztünk Jánossal, velünk kezdi a nyári felkészülést – mondta Éles József Csurgóra utazva útközben. – Ô lehet keretünk legrutinosabb kézilabdázója a maga huszonhét évével! Nagy szükségünk van rá. Abszolút beleillik abba a játékrendszerbe, amit mi játszunk. Gyors, lendületes, sokat futó csapatunkba biztos, hogy gyorsan beilleszkedik.

  A dán élvonalban is megfordult játékos nem ismeretlen a veszprémi szurkoló.k elôtt! Ô is tagja volt annak a másodosztályú bajnokcsapatnak, amelyben Borbély, Ligetvári és Szeitl is játszott.
-Örömmel térek vissza Veszprémbe, mert nagy motivációt jelent, hogy a nemzetközi kupában is jászhatunk – indokolta Veszprémbe igazolásának egyik okát Stranigg János, aki testnevelési egyetemi végzettségével erônléti edzôként is dolgozott a Balaton túlpartján.- Fiatalok alkotta magyar csapatba érkezem, mint amilyen a NEKA is az volt. Bízom abban, hogy az új azakmai stábbal még elôrébb léphetünk új csapatommal

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!