Tájékoztatás a Veszprémi KKFT 2021/22 bajnoki és kupa mérkőzéseire történő bérletek megvásárlásáról

Kedves Szurkolóink!

Az egyeztetések lezárultával, előreláthatólag 2021.08.16. hétfőn megkezdődik a 2021/22-es szezonra szóló bérletek értékesítése.

A csapat az idei szezonban is a Veszprém Arénában fogja játszani a mérkőzéseket, így a bérlet- és jegyvásárlás is változatlanul a Veszprém Aréna jegypénztárában és online a jegymester.hu felületén lesz lehetséges

A bérletek és a jegyek árai a tavalyihoz képest változatlanok maradnak. Ennek megfelelően egy felnőtt szezonbérlet 18.000 Ft-ba kerül, a kedvezményes diák/nyugdíjas bérlet ára 15.000 Ft (vásárláshoz a kedvezményre jogosító igazolvány bemutatása szükséges). A bérlet az összes hazai bajnoki, Magyar Kupa és Liga Kupa mérkőzésre érvényes. 

A tavalyi bérleteseknek lehetőségük lesz, hogy az előző szezonban elfoglalt helyüket megtartsák. Erre a Veszprém Aréna jegypénztárában lesz lehetőségük, a tavalyi bérlet bemutatásával. 

A bérlet hosszabbítási időszak Augusztus 31-ig tart. Ezután a tavaly elfoglalt azonban az idei szezonra ki nem váltott helyek automatikusan felszabadításra kerülnek. 

Amennyiben valaki szeretné meghosszabbítani a bérletét, azonban a távolság, vagy egyéb okok miatt, csak a hosszabbítási időszak lejárta után tudja átvenni bérletét, kérjük írjon e-mailt a jegy.vkkkft@gmail.com címre. 

Felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét, hogy a mindenkori járványügyi előírások betartása kötelező a számunkra is.

Jelenleg a zárt térben tartandó mérkőzések esetében a belépéshez védettségi igazolvány felmutatása kötelező.

Várunk mindenkit, szurkoljunk minél többen! Hajrá Veszprém

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!