Két gólos vereséggel jött haza a németországi Flensburgból, a Bajnokok Ligája újabb csoportmérkőzéséről a MOL Pick Szeged férfi kézilabda csapata, amelyet még mindig alaposan sújt a koronavírus járvány. Folyamatosan mindig többen is hiányoznak a meghatározó játékosok közül a keretből. És ez a VKKFT ellen sem lesz máshogy. A Tisza-partikon látszik, hogy ezer sebből véreznek. Vereség otthon a Csurgótól, utolsó előtti hely a BL-csoportban, de azért már kezdik összeszedni magukat, már amennyire a szűkös keretük engedi.

-Mi sem állunk jobban, hiszen nekünk is több hiányzónk van sérülések miatt hosszú hetek óta, ezért minden összecsapásunk egy plusz stressz helyzet, nehogy megint megsérüljön valaki, mert annak nagyon komoly következményei lennének – vázolta a valóságot a vasárnapi, MOL Pick Szeged elleni bajnoki mérkőzés előtt Tombor Csaba, a Veszprémi KKFT vezetőedzője. – Attól mert a Szegednek most rossz, az nem azt jelenti, hogy ezért nekünk jobb. Ebből egyáltalán nem szabad messzemenő következtetéseket levonni. Mi magunkkal foglalkozunk, nem az ellenféllel. A Telekom Veszprém elleni mérkőzés után egy újabb olyan összecsapás következik, amit le kell játszani, még több tapasztalatot gyűjteni, tanulni, amennyit csak lehet. Természetesen ezúttal is a tisztes helytállás a cél, mint szeptemberben Szegeden, mikor sikerült meglepni őket. De a vasárnapi már megint egy másik ütközet lesz, ahol újra a saját játékunkat játszuk.

fotó: Cseh Péter

A mérkőzés előtt Borbély Ádám a VeszprémTV híradójában osztotta meg a gondolatait, amely a csatorna jóváhagyásával, a mi Youtube oldalunkon is megtekinthető IDE KATTINVA

Aki szeretné élőben látni a Veszprém Arénában történteket, vasárnap este 18 órától, érdemes szintén a YOUTBUBE oldalunkra kattintani, ahol élőben közvetítjük a mérkőzést.

Ezen kívül még három bajnoki találkozó vár ebben az évben a csapatra. Szerdán (december 9.) a Szegedet verő Csurgó otthonába látogat az együttes. December 13-án, vasárnap a Budakalász érkezik az Arénába. Majd december 16-án, szerdán a Fradi ellen zárja 2020-at a fiatal veszprémi csapat.