Tombor Csaba nem hosszabbít

Egy néhány nappal ezelőtti írásban már jeleztem, hogy az átigazolási piacon nem csak a játékosok, de a sikeresen dolgozó edzők is fókuszba kerülnek. Így van ez a Fejér-B.Á.L. Veszprém NB I-es férfi kézilabda csapatánál is. Az együttes meghatározó, korosztálya egyik legjobbjának számító Fazekas Gergô a Telekom Veszprémhez kötelezte el magát. Tegnap a kiválóan szereplő, az élvonalban „másodikos” gárda vezetőedzője is bejelentette távozását.

-Nagyon sajnáljuk, hogy „Tombi” így döntött, hiszen az elmúlt két és fél évben remek munkát végzett nálunk – mondta Éles József klubtulajdonos. – De egyben büszkék is lehetünk, hogy az első osztályba éppen, hogy csak belecsöppent csapatunkból nem csak játékosokat, de edzőket is szerződtetnek az ellenfelek. Mert még az sem elképzelhetetlen, hogy Elek László is távozik tőlünk. Fazekas Nándor viszont továbbra is nálunk dolgozik majd tovább. Az egyértelmű, hogy a mi anyagi kondíciónkkal nem tudjuk megtartani a legjobbjainkat. Ez egy természetes, elfogadott dolog az élsportban. Ezért Tombor Csabának is sok sikert kívánunk Tatabányán, hiszen egy nagy múltú, komoly cég támogatta, mindig éremesélyes csapatnál dolgozik majd tovább jövő év nyarától. Ezzel is bebizonyosodott, hogy nálunk kiváló szakmai munka van.

Éles József elmondta azt is, hogy három edzővel vannak tárgyalásban, hogy ki üljön Tombor Csaba helyére a kispadra . A győztes az lehet, aki elfogadja azt a klub filozófiát, hogy hosszú távra vállalja a szakmai munkát a klubunknál – tette hozzá Éles József. Tombor Csaba megerősítette, hogy nem hosszabbítja meg a nyáron lejáró szerződését.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!