Tovább készülünk a jövőre a Liga Kupában

A címben szereplő jövő pedig több módon is értelmezhető. Egyrészről nem véletlen, hogy a csapat mind a hat Liga Kupa csoportmeccsét januárban játsza. Kimondott célja ezeknek a találkozóknak, hogy a Srácok meccsből jöjjenek a tavaszi NB1 komoly terhelésébe.

Viszont másik oldalról egy távolabbi jövő sikereit is szolgálnak ezek a meccsek, hiszen ahogy Győrben, Szigetszentmiklóson is bátran nyúlt a fiatalokhoz Tombor Csaba.

fotó: Cseh Péter

Ez önmagában nem lenne akkora hír, hiszen a teljes VKKFT az egyik legfiatalabb csapat az NB1-ben, de látni azt, ahogy 5 ifista játékossal felállva is növelni tudják a különbséget az NB1/B-s Szigetszentmiklós ellen, az igazán örömteli és biztató. És ezek a fiatalok meg is hálálják a bizalmat, hiszen egyre bátrabban gólokkal, védésekkel veszik ki a részüket a sikerből. Ebben pedig a rutinosabb játékosoknak is nagy szerpük van, hiszen élményszámba megy, ahogy bíztatják a fiatalokat és örülnek egy-egy jó megmozdulásuknák, góljuknál.

Ma 11:00-tól vélhetően ismét bizonyíthatnak, hiszen gyors egymásutánban a második „Miklós” elleni meccsre is sor kerül. A találkozót élőben közvetíti a hazai csapat a Youtube csatornáján.

https://www.youtube.com/watch?v=yoUEIuTa6kg

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!