Új oldal Veszprém sporttörténetében

Ha egy többszörös Bajnokok Ligája részvevő, a kultúra és a történelem megyéjéből érkezik a királynék városába, Veszprémbe, az feltétlen nagyon rangos eseménynek számít. Ha egy francia kézilabda csapat játszik az arénában, az mindenképpen személyes érdeklődésre serkentő.

A Chambéry név ebben a sportágban valóban minőséget jelent, hiszen mégis csak egy Európa Liga selejtező összecsapás visszavágójára érkeztek a továbbjutás nagyon erős reményével. Ha egy mindössze csupán két és fél éve az NB I-ben szereplő veszprémi gárda ilyen klubot láthat vendégül a nemzetközi porondon, az maga a csoda és elismerés.

Fotó: Cseh Péter

Ha olyan eredményt ér el az oda vágón, amely alternatívát kínál a csekély esélyű tovább lépésre, az a remény. Ha a sérülésekkel tizedelt, ezért ezer sebből vérző, fiatal csapat így is emelt fejjel veszi fel a küzdelmet mínusz négyről, egy történelmi találkozón, az a magyar kézilabda sport és a Fejér-B.Á.L. Veszprém sikere. Még közelebbről Éles József klubjának, szakmai stábjának, játékosainak együttes ereje.
Végződjön bárhogy, ki jut a csoportkörbe,

Veszprém sporttörténetébe új oldal íródott !

/Donát Tamás/

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!