ÚJABB SZAKÍTÓPRÓBA|Pont és pénzgyűjtő mérkőzés

Közhellyel élve: az Eger elleni “életmentő” győzelem akkor érhet duplát, ha a Dabas is vereséggel távozik a Március 15. utcai kézilabda élmény csarnokból. Pedig ez az igazság. Akkor lenne csak igazán boldog a húsvéti ünnep a Fejér – B.Á.L. Veszprémnél.

Úgyhogy a vasárnapi összecsapás végén megint kell a két pont, ami egyben szakítópróba is. Mert siker esetén a mostani ellenféltől is elléphet Éles József edző csapata. Sőt, amennyiben ha a Füred kijózanodik a legutóbbi váratlan,  jó nagy tatabányai  botlásából (38-27) és győz Csurgón, akkor már csak karnyújtásnyi távolságra lesznek a Somogy megyeiektől, a tabella kilencedik helyétől Tóth Józsefék. Márpedig a tópartiaknak kell a bronzmedálhoz a siker…

fotó: Cseh Péter

És azt sem szabad ám elfelejteni, hogy a dabasiak ősszel egy 7-est tettek közé, (28-21). Ezért bizony, visszavágó is egyben az ütközet. Nem lesz sétagalopp! Hiszen Zlatko Horvat olimpiai bronz és világbajnoki ezüstérmes is erősíti a vendégek csapatát.

A veszprémiek a bajnoki pontok szerzése  mellett jótékonysági gyűjtést is szerveznek a szurkolók segítségével  egy bakonykoppányi, félárván maradt család kisgyerekeinek megsegítésére. A nemes akcióhoz a klub is csatlakozik. Ahogy a Bébi Koraszülött  Mentő Alapítvány dolgozó is, akik futnak azért, hogy segíthessenek. A jelzett alapítvány számlájára bárki utalhat Benett nevét megjelölve.

/Donát Tamás/

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!