Újoncok csatája a DEVM Sportcsarnokban

Az NB I/B 5. fordulójában hazai pályán fogadjuk a Rákosmente csapatát vasárnap 16 órakor. A DEVM Sportcsarnokban megrendezett találkozón két olyan csapat csap össze a pontokért, akik egyaránt újak a második számú bajnokság mezőnyében.

A rákosmentei csapat a szezon első két mérkőzésén vereséget szenvedett. Otthon simán kikaptak attól a békési csapattól, akikkel viszont fiataljaink döntetlent játszottak idegenben, majd Mezőkövesdről is pontok nélkül tértek haza. Utána azonban nagy rajtot vett vasárnapi ellenfelünk, és mind a két mérkőzésüket megnyerte. Előbb kisebb fajta meglepetést okozva azzal, hogy az élvonalból kieső Budai Farkasokat győzték le, majd az ózdi csapat ellen is sikerrel vették az akadályt.

Fotó: Cseh Péter

Fiataljaink eddig egy pontot gyűjtöttek, a már említett, Békésen elért döntetlennel.

Nem lesz egyszerű dolga most sem Kovács György vezetőedző tanítványainak, ha meg akarják törni a vendégek lendületét, de egy hete, a Budai Farkasok otthonában mutatott egyre javuló játékkal minden esélyük megvan arra, hogy pontjaik számát tovább gyarapítsák. Azt a formát átmentve bízunk abban, hogy hazai pályán, szurkolóink előtt sikerül majd a szezon első győzelmét megszereznie a fiúknak.

NB I/B 5. forduló, Fejér-B.Á.L Veszprém U21 – Rákosmente

2023.10.01., vasárnap, 16:00

DEVM Sportcsarnok, Veszprém, Tüzér utca 42. 

Játékvezetők: Paska Dániel, Vastag Sámuel

Gyertek, szurkoljatok fiatal csapatunknak is!
A DEVM Sportcsarnokba a belépés ingyenes!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!