Újra hazai pályán a pontokért

A Budakalász csapatát fogadjuk az  NB1-es bajnokság tavaszi szezonjának első hazai mérkőzésén szombat délután.

Az egyik olyan csapat érkezik hozzánk, akikkel idén már párszor találkoztunk. Az őszi szezonban vívott magyar bajnoki mérkőzésen kívül két Liga Kupa találkozót is megvívtunk már egymással. A bajnoki tabella jelenleg nyolcadik helyén álló vendégek eddig hat győzelem mellett két döntetlent és hat vereséget könyvelhetnek el maguknak.

Molnár Balázs a Budakalász ellen (fotó: Cseh Péter)

Az őszi fordulóban hat gólos győzelmet arattak felettünk (30-24), egyik legjobbjuknak, a jobbátlövő Papp Bencének is köszönhetően, aki éppen hatszor talált be kapusainknak. Nálunk Šimon Macháč beállónk volt hét góllal akkor a legeredményesebb, aki  sérülés miatt, hosszú kihagyás után tért vissza a tavaszi szezon elején.

Kedd este még Európa-liga mérkőzést játszott csapatunk, de az ott mutatott játék képe alapján reménykedhetünk az újabb pontok megszerzésében, amire nagy szükségünk van. Mind a kiesés elleni küzdelem miatt, mind pedig a csapatunk mellett végig kitartó támogatóinknak és szurkolóinknak is bizonyítani szeretnénk.

K&H Liga 15. forduló: Fejér-B.Á.L. Veszprém – CYEB Budakalász
2023. 02. 18. szombat, 18:00

Jegyvásárlás online: https://veszpremikezilabda.jegy.hu/#/program/fejer-bal-veszprem-cyeb-budakalasz/1bac343a-fe92-406e-809d-a30742019708

Jegyinformációkért kattints ide.

Játékvezetők: Padka Dániel, Vastag Sámuel

#hajravkkft

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!