Utolsó idegenbeli mérkőzésünk következik az élvonalban 

A K&H Férfi Kézilabda Liga előrehozott 26. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára pénteken 18 órától 

Ez lesz a szezon és az utolsó idegenbeli mérkőzésünk is egyben, az első számú bajnokságban. Szeretnénk szépen búcsúzni, és megnehezíteni a még kiesés ellen küzdő ellenfél dolgát. 

Két szezonnal ezelőtt játszottunk utoljára a Heves vármegyei városban, ami nem most volt, de akkor sima győzelmet arattunk (27-35).

Most nem lesz egyszerű dolgunk, az egriek jelenleg a kieső zónában tartózkodnak és foggal-körömmel fognak harcolni a két pontért. Nagy versenyben vannak a Komlóval, mindössze egy pont a hátrányuk mögöttük, ráadásul az utolsó fordulóban pont egymás ellen fognak játszani. 

A hazai pályán mindig veszélyes ellenfél többek között olyan csapatokat győzött le otthon, mint a Balatonfüred, a Gyöngyös, a Neka vagy a Komló. Emellett az elmúlt héten is meglepést okoztak, amikor a Ferencváros ellen is nyerni tudtak két góllal a méltán híres szurkolótáboruk előtt (28-26).

Nehéz dolgunk lesz, de elmondhatjuk, hogy az egyetlen hazai sikerünket azonban, pont ellenük értük el ősszel. Egy nagyszerű mérkőzést játszva 24-21-re győztük le az egri vitézeket.

Fotó: Cseh Péter

Csapatunk legjobbja akkor balszélsőnk, Nourelden Khaled volt kilenc góllal, míg az Egernél a balátlövő, Francisco Silva emelkedett ki a maga hat találatával. A portugál származású játékos vezeti egyébként az Eger házi góllövő listáját, 24 mérkőzésen 97 gólt szerezve. 

A hazaiak jelenleg a kiesést jelentő 13. helyet foglalják el a tabellán. Eddigi mérlegük a hét győzelem mellett egy döntetlen és tizenhat vereség.

K&H Liga 26. forduló, QHB Eger – Fejér-B.Á.L. Veszprém

Játékvezetők: Nagy Ferenc, Túrócy József 

2024. május 10., péntek | 18:00

Helyszín: Dr. Kemény Ferenc Sportcsarnok, Eger, Stadion utca 8.

Jegyárak:
Felnőtt belépő: 1500 forint
Diák/nyugdíjas belépő: 1000 forint

Szurkoljatok csapatunknak utolsó idegenbeli mérkőzésén! Hajrá, Veszprém!

Az NB I/B előrehozott 30. fordulójában a Ceglédi KK csapatát fogadják fiataljaink szintén pénteken este 18 órától

Fotó: Juhász Laura

A legutóbbi két mérkőzésén, a Veszprém Handball Academy U21 és a KK Ajka KFT ellen is bravúrt jelentő döntetlennel végeztek Éles József tanítványai. A cél természetesen nem változott, ami most is a győzelem és a két pont megszerzése.

Ősszel, Cegléden az NB I-es múlttal rendelkező hazaiakkal szemben nagyszerűen helyt állt fiatal csapatunk, de nyerni sajnos nem sikerült. (27-24) Ezen a meccsen két játékosunk is kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Fercsik Dániel 10, Fazekas Máté 9 gólt szerzett, a teljes mezőnyt tekintve is a legjobbak voltak.

A Cegléd legutóbb Budaörsön vendégszerepelt, és két góllal maradtak alul a Budai Farkasokkal szemben (33-31)

A vendég együttes jelenleg a 10. helyet foglalja el a második vonalban, tizenkét győzelemmel, két döntetlennel és tizennégy vereséggel.

NB I/B 30. forduló, Fejér-B.Á.L. Veszprém U21 – Ceglédi KK 

Játékvezetők: Dulai Ádám, Pisák Bence Károly 

2024. május 10., péntek | 18:00

DEVM Sportcsarnok Veszprém, Tüzér utca 42. 

A DEVM Sportcsarnokba a belépés ingyenes!

Hajrá, Veszprém!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!