Vármegyei rangadó következik

A K&H Férfi Kézilabda Liga 8. fordulójában a Balatonfüredi KSE vendégeként lépünk pályára szombaton 18 órától. 

A Balaton-parti együttes otthonában eddig még nem termett sok babér, de szeretnénk pontot, pontokat rabolni a hazaiaktól.

A fürediek elleni találkozók egyik érdekessége, hogy a Szmetán testvérek párharcának is szemtanúi lehetnek a két társaság szurkolói. Szmetán Péter jobbszélsőnk csapatunkat, míg öccse, Máté a füredi gárdát erősíti. Oly annyira, hogy az irányító poszton játszó játékos a legutóbbi találkozónk során igencsak megnehezítette a dolgunkat, csapata legjobbjaként nyolc góllal vette ki a részét a Balatonfüred tavaszi győzelméből a „Március 15.-ben”. Nálunk pedig Hári Levente volt a legeredményesebb a maga hat találatával.
Egyik legszorosabb összecsapásunkat szombati ellenfelünkkel, az első élvonalbeli szezonunkban játszottuk a Magyar Kupa bronzmérkőzésén, amikor is  hétméteresekkel dőlt csak el az érem sorsa, amit végül az ellenfél nyakába akasztottak (28-27).

Testvérpárharc lesz szombaton (fotó: Cseh Péter)

A Balatonfüred számára nem indult könnyen a szezon, az újonnan feljutó Eger otthonában kikaptak egy góllal, otthon pedig szintén eggyel, nehezen tudták csak a Dabast legyőzni. A legutóbbi mérkőzéseiken viszont győzni tudtak, otthon a Ferencvároson kerekedtek felül, és a komlói pokolból is két ponttal térhettek haza. Jelenleg négy győzelemmel és három vereséggel a 6. helyen állnak a tabellán.

K&H liga 8. forduló, Balatonfüredi KSE – Fejér-B.Á.L. Veszprém

2023. október 28., szombat, 18:00
Szabadidőközpont- Balatonfüred, Horváth Mihály út 66/B
Játékvezetők: Nagy Ferenc, Túróczy József

Kísérjétek el csapatunkat a szomszéd városba, és szurkoljuk ki a hőn áhított győzelmet együtt!


NB I/B 9. forduló, Szigetszentmiklósi KSK – Fejér- B.Á.L. Veszprém U21

U21-es csapatunk az NB I/B 9. fordulójában a Szigetszentmiklósi KSK ellen mérkőznek meg idegenben szombat este.
A hazai együttes éppen fiataljainkat előzik meg a tabellán, szintén kilenc ponttal, a gólkülönbségnek köszönhetően a 7. helyen találhatóak. Vendéglátóink két vereséggel indították a szezont, utána kisebb meglepetésre az NB I-ből kieső Ceglédet viszont le tudták győzni. Volt ugyanilyen meglepetésre számot adó veresége is a Pest vármegyei csapatnak, az NB I/B-be feljutó Rákosmente otthonában maradtak pont nélkül. Szombaton szeretnénk mi is meglepetést okozni, és az eddigi bravúros szereplésünket a második számú bajnokságban további sikerrel gyarapítani.

2023.október 28., szombat, 18:00,

SZKSK Kézilabdacsarnok, Szigetszentmiklós, Temesvári utca 5.

Játékvezetők: Rontó Ádám, Szanyi Péter Sándor

Szurkoljatok fiataljainknak is! Hajrá, Veszprém! 

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!