Vármegyei rangadó vár ránk

A K&H Liga 17. fordulójában szombaton este a Balatonfüred csapatát fogadjuk.

Két olyan csapat találkozik a Március 15. úti Sportcsarnokban, akik egyaránt résztvevői voltak az Európa-liga csoportkörének. Kicsit pihentebbek lehetünk szombati ellenfelünknél, hisz mi hazai pályán fejeztük be szereplésünket, szemben a Balaton parti csapattal akiknek kedd este még Dániában volt jelenésük a Skjern ellenfeleként.

Bóka – Pulay párharc (fotó: Cseh Péter)

A füredi csapat jelenleg a bajnoki tabella 6. helyén tartózkodnak, 7 győzelem, 2 döntetlen és 7 vereség áll a nevük mellett. Egyik győzelmüket éppen ellenünk érték el, a szeptemberi mérkőzésünkön 33-27-re nyertek hazai pályán. Nagyban köszönhető volt ez balszélsőjüknek Bókának, aki kilencszer talált be ellenünk és Szőllősi Balázsnak, neki 10 gólt sikerült szereznie. Csapatunkban akkor lövőink jeleskedtek, Pulay hét, Stranigg hatszor zörgette meg a Füred hálóját.

Az Európa-ligában hozzánk hasonlóan csoportjában szintén a hatodik helyen végzett a Balatonfüred, és nem sikerült az egyenes kieséses szakaszba jutniuk, a  második számú európai kupasorozatban, de a hétvégére a papírforma és az esélyek mellettük szólnak. Ezt bizonyítja az is, hogy a legutóbbi fordulóban a Szeged ellen pazar játékot bemutatva, sokáig vezetve, mindössze egy góllal kaptak csak ki a magyar  bajnokság címvédőjétől.

Stranigg János (fotó: Cseh Péter)

Nem készülünk könnyű mérkőzésre, a Cegléd elleni vereség és a pontok vesztése miatt közelebb kerültek hozzánk a kieső zónában tartózkodó csapatok. Viszont ugyanakkor, bármikor képesek vagyunk egy váratlant előhúzni, meglepetést okozva, bravúros győzelmet aratni. Ez utóbbi arcunkat szeretnénk szombaton is megmutatni hazai pályán szurkolóink előtt.
Várunk mindenkit szombaton a Sportcsarnokba!

K&H liga, 17. forduló: Fejér-B.Á.L. Veszprém – Balatonfüredi KSE

2023. 03.04. 18:00
Veszprém, Március 15. úti Sportcsarnok

Játékvezetők: Horváth Péter, Marton Balázs

Jegyek elővételben: https://www.jegy.hu/venue/varosi-sportcsarnok

Minden infó a jegyvásárlásról itt.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!