VESZTESEK EGYMÁS ELLEN

A Fejér-B.Á.L Veszprém új játékosa, Stranigg János alaposan bekezdett a bajnokság nyitó mérkőzésén a Komló ellen. Nyolc gólig jutott, ami feltétlenül a jó teljesítmények közé tartozik.

Fotó: Cseh Péter

Az átlövő a minimális vereség ellenére sem volt csalódott.
– Egyáltalán nem, és lehet, hogy meglepő amit mondok, de pozitívan ítéltem meg az összecsapást a társaimmal együtt – összegezte a múlt hétvégén történteket a NEKA-tól érkezett kézilabdázó.
– Sajnos, a végjátékunk nem sikerült, sok volt a pontatlanság, ami feltétlen javításra szorul. Minél többet játsszunk majd együtt, annál jobb lesz a teljesítményünk. De így sem volt okunk a csüggedésre.

A Stranigg gólokra a szombati, Budakalász elleni bajnokin is szükség lesz. Voltaképpen Csoknyai István vezetőedző csapata ellen a legfontosabb találkozókon pozitív a mérleg, hiszen Éles József klubja három pontot is begyűjtött a Pest-megyeiektől az elmúlt szezonban. És a Magyar Kupa elődöntőjében is magabiztosan győztek a veszprémiek.

-Azt gondolom, hogy hasonló tudású, erősségű együttes a Kalász, mint a miénk és szinte biztos, hogy nehéz ütközet vár ránk a második fordulóban is. Ráadásul van törleszteni valójuk, ezért szeretnék megszerezni első győzelmüket a szegedi vereség után. Abban reménykedünk, hogy a gyors, sok futásos mérkőzésen végig izgalmas, kiegyenlített lesz a játék és az eredmény is. Mi is nyerni szeretnénk. A küzdő szellemmel, a harciassággal egy hete sem volt gond, tudunk egymásért küzdeni. Ez mindig egy nagyon fontos szempont a csapatjátékokban.

Fotó: Cseh Péter

Stranigg János a veszprémi szerződése aláírásakor, egyik indokaként elmondta, hogy a nemzetközi szereplés lehetősége is vonzotta, hogy elfogadja az invitálást. -Ez így van és a francia Chambery elleni oda-visszavágós páros csata igazi élményt jelent majd csapatunknak. Betekintést nyerhetünk egy kicsit a nemzetközi kupa hangulatba, testközelből megtapasztalhatjuk a profi világ egy kis szeletét – összegezte az Európa Liga párosítására vonatkozó véleményét Stranigg János.

Egyelőre azonban a Kalász elleni megmérettetés eredménye a legfontosabb Konkoly Csaba vezetőedző együttesének. Az eddig lejátszott négy bajnokiból kétszer nyert a Veszprém. Idegenben egy vereség és egy döntetlen született. A statisztika szerint tehát valóban kiélezett küzdelem várható a két vesztes összecsapásán.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!