Vesztesek egymás ellen

Érdemes végig nézni Cseh Péter újabb zeniális fotóit arról, hogy a Dabastól elszenvedett vereség milyen lelki traumát okozott a fiatal játékosoknak, akik becsapottnak érezték magukat az elvesztett alsóházi rangadó után. Szinte mindegyikük szüleik, családtagjaik vigasztaló ölelésére, együttérző szavaira igyekeztek túltenni magukat a megrázkódtatást okozó fiaskón.

De tudjuk, hogy teher alatt nő a pálma. Néha bizony a keserű folyadékkal teli poharat is ki kell inni. Mert az erősebbé tehet egy közösséget, amely abszolút egymásra van utalva.

fotó: Cseh Péter

És a prés tovább nyomódik. Hiszen egy négy meccses szeánsz-sorozat kezdődik a Budakalász ellen. Ennek első felvonása a szerda esti (18.30 óra) Liga-kupa elődöntő összecsapása. A fináléba két meccs eredményének alapján lehet bejutni. Ami tavaly nem sikerült, annak az alapjai most lerakhatók késő este a Csoknyai István edző vezette ellenféllel szemben. Azt senki nem tudja, hogy mekkora előnyt kell szerezni döntőbe jutásért. De azt igen, hogy idegenlégiósai nélkűl is erős a vendégek magyar  kerete. Ráadásul legutóbb Kecskeméten hét gólos vereségbe futottak bele a vendegek. Ilyenkor minden csapat bizonyítani akarja, hogy csak kisiklás volt az eredmény. 

Bízva abban, hogy ezt érzik az Éles-fiúk is és kiheverték a vasárnapi alattomos támadást, győzelemmel kezdik a Budakalász elleni maratoni sorozatot.

/Donát Tamás/

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!