Vissza a Március 15-be!

Éles József klubjának felnőtt csapata a másod osztályban már játszott a Március 15. utcai csarnokban. Az NB I-be jutás után viszont az Arénába költöztek. Annak ellenére, hogy a korábbi kétszeres világválogatott játékos a szíve szerint maradt volna legnagyobb sikerei színhelyén. A tervéről azonban nem mondott le és most eldőlt, hogy visszatérnek Fotex Veszprémnek évtizedeken keresztül fantasztikus hangulatot  biztosító sportlétesítménybe.

-A Veszprém Aréna Európa egyik gyöngyszeme, de nekünk ez túlságosan nagy, ezért döntöttem úgy, hogy visszatérünk a Március 15. utcai csarnokba – mondta Éles József a Fejér –  B.Á.L. Veszprém tulajdonos-ügyvezetője. Igazából én nem is akartam elköltözni, de a létesítmény néhány szempontból nem felelt meg az élvonal követelményeinek, amin az idő rövidsége miatt nem tudtunk változtatni, de most már minden rendben van, elhárultak az akadályok és visszatérhetünk oda, ahol leginkább valóban otthon érezhetjük magunkat.

  Éles József elmondta, hogy a napokban a szövetség illetékeseivel körbe járták a csarnokot és a néhány észrevétel orvoslásával újra ott fogadhatja az  ellenfeleket Tombor Csaba vezetőedző csapata. Még az is elképzelhető, hogy már a Budakalász elleni Liga-kupa összecsapást is itt rendezheti meg a klub január 18-án. Egyedül csak a Gyöngyös elleni bajnoki idején foglalt a csarnok.

-Bátorítást kaptunk Ovádi Péter országgyűlési képviselőtől és segítséget csarnok “főbérlőjétől”,  a futsal csapatot működtető ügyvezetőtől, Rajki Tamástól – jelezte Éles József. – Meggyőződésem, hogy a mi három-négyszáz nézőnk, szurkolásukkal nagyságrendekkel jobb, szenvedélyesebb hangulatot teremtethetnek együttesünknek és nagyobb nyomást helyezhetnek az ellenfelekre – tette hozzá a klubvezető.

 Az kétségtelen tény, hogy a hatalmas arénában nem volt igazi dinamikája a drukkolásnak. A történelmi falak közé  való visszatéréssel viszont ez is segítheti a még jobb eredmények elérését…

/Donát Tamás/

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!