Visszavágnánk a Komlónak

A K&H Férfi Kézilabda Liga 6. fordulójában ismét hazai pályán mérkőzünk meg. A bajnokságban eddig pont nélkül álló Carbonex-Komló csapatát fogadjuk szombaton 18 órakor. 

Egy ki-ki meccsen nem számítunk könnyű győzelemre. Mi szeretnénk első hazai győzelmünket is megszerezni, és visszavágni a tavalyi szezonnyitón elszenvedett vereségért a bányász csapatnak. A vendégek pedig ugyanakkor első pontjaikat készülnek begyűjteni a szezonban ellenünk.

A komlói alakulat többször is közel állt ahhoz, hogy pontokat gyűjtsön az idei bajnokságban. Rögtön a szezonnyitó meccsükön a NEKA otthonában egy, a Budakalász ellen pedig két gól hiányzott nekik ehhez.

Az elmúlt szezonban rögtön az első meccsen a Komlóval mérkőztünk meg. Egy nagyon parázs hangulatú  találkozó végén, az ellenfél távozhatott pontokkal a Március 15. úti Sportcsarnokból (32-34). A tavaszi fordulóban a Komlón vívott találkozónk sem volt izgalmaktól mentes. Az utolsó pillanatig megvolt az esélyünk a pontszerzésre, ami végül nem sikerült (28-27). Az akkori mérkőzés érdekessége, hogy két egykori játékosuk – akik azóta már csapatunkat erősítik – voltak a legjobb gólszerzőik. Grünfelder Péter háromszor, Szuharev Lev pedig négyszer talált be ellenünk. Nálunk pedig Pulay Gábor volt a legeredményesebb, 6 találattal. 

Szuharev Lev a nyári edzőmérkőzésen már Éles-mezben (fotó: Cseh Péter)

K&H Liga 6. forduló, Fejér-B. Á.L. Veszprém – Carbonex-Komló

2023.10.14. szombat, 18:00

Veszprém, Március 15. úti Sportcsarnok 

Játékvezetők: Bíró Ádám, Kiss Olivér Bende

Jegyinformációk: http://veszpremikse.hu/jegy-es-berlet-vasarlas/

Gyertek és szurkoljatok a fiúknak, legyen meg az első hazai siker is a szezonban!


A Fejér-B.Á.L. Veszprém U21 ezúttal idegenben mérkőzik meg a győzelem reményében

Fiataljaink az NB I/B bajnokság 7. fordulójában az OTP Bank-Pick Szeged U21 otthonában lépnek pályára szombat este.

A szegedi fiatalok jelenleg negyedik helyen állnak a tabellán, 4 győzelemmel, 1 döntetlennel és 1 vereséggel. Hazai pályán, épp az ellen a Békés ellen maradtak alul, akikkel szemben U21-es csapatunk megszerezte első pontját a második számú bajnokságban. Kovács György vezetőedző tanítványainak két sikerrel megvívott hazai találkozót követően most idegenben kell bizonyítania.

NB I/B 7. forduló, OTP Bank-Pick Szeged U21 – Fejér-B.Á.L. Veszprém U21

2023.10.14. szombat, 18:00

Szeged, Felső Tisza part 35. | Pick Akadémia Csarnok

Játékvezetők: Budai-Bock Krisztián László, Wenzel Tamás 

Szurkoljatok fiataljainknak is! Hajrá, Veszprém!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!