Visszavágó, megnyugtató előnyből

A sikeres Magyar Kupa szereplés után a másik haza kupasorozatban, a Szerencsejáték Zrt. Liga Kupában is versenyben van még csapatunk. Mi több a negyeddöntő első mérkőzésén, idegenben tett szert magabiztos, 10 gólos előnyre a Dabas csapat ellen.

Ezúttal Veszprémben találkoznak a felek, ahol a megynyugató előny birtokában léphet pályára a VKKFT. Természetesen a csapatot ismerve, nem a szűkös továbbjutás, sokkal inkább a jó játék, az újabb magabiztos győzelem és a különböző taktikai elemek tökéletestése lebeg majd a srácok szem előtt.

Jó felkészülésként szolgálhat ez a márkőzés a következő NB1-es fordulóra is, ahol szintén a dabasi csapat látogat vendégségbe az Arénába.

A továbbjutás esetén már az elődöntős ellenfelünk kiléte sem titok, hiszen a sorsolást már korábban elvégezték, ahol az MK után ismét a Csurgó „testén” keresztül vezethet majd az út a döntőbe.

Természetesen ennyire még csak a szurkolók tekinthetnek előre, a játékosok kizárólag a ma (04.29.) 18:00-kor kezdődő negyeddöntőre koncentrálnak. A találkozót élőben követhetitek Facebook oldalunkon.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!