A dobogó esélyes Ferencvárost fogadjuk

A K&H liga 21. fordulójában a Ferencvárosi TC csapatát fogadjuk a Március 15. úti Sportcsarnokban

A BL induló Telekom Veszprém után, most egy hozzánk hasonlóan Európa-ligában vitézkedő csapat lesz az ellenfelünk.

Fotó: Cseh Péter

A fővárosi csapat továbbjutva a csoportkörből,  a legjobb 16 között a francia Montpellier-rel nézett szembe és kettős vereséggel búcsúztak a nemzetközi szerepléstől. A bajnokságban a dobogóért küzdenek, jelenleg két pont lemaradásuk van a harmadik helyen álló Tatabányával szemben. Voltak meglepetésnek mondható eredményeik, Gyöngyösön vereséget szenvedtek, és nem is olyan régen a Budai Farkasok otthonában is igen szorosan, mindössze két góllal tudtak csak nyerni. Legutóbb a Nekát fogadták az Elek Gyula Arénában és sima, hat gólos győzelmet arattak.

Fotó: Cseh Péter


Az őszi fordulóról nincsenek jó emlékeink, nagyarányú, 17 gólos vereséget szenvedtünk szombati ellenfelünkkel szemben idegenben (40-23). Legjobbjaik az egyaránt 5-5 gólt szerző Imre Bence, Nagy Bence és Csörgő Kristóf voltak. Azon a mérkőzésen mutatkozott be csapatunkban friss igazolásunk, Ludmán Marcell balátlövőnk, aki az OTP Bank-Pick Szeged előtt éppen a Fradit erősítette. Rögtön négy gólt is szerzett, ahogy ugyanennyiszer megtette ezt Stranigg és Éles Benedek is.

A húsvéti szünet után lépünk újra pályára szurkolóink előtt. Aki teheti, jöjjön és szurkoljon a fiúknak, minden biztatásra nagy szükség lesz.

Jegyinfókról minden itt.

K&H liga 21. forduló, Fejér-B.Á.L. Veszprém – Ferencvárosi TC
2023. 04. 15. | 18:00
Veszprém, Március 15. úti Sportcsarnok

Játékvezetők: Asztalos Bence, Szalay Zoltán

#hajravkkft

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!