A Final Four a tét a Tatabánya ellen

Tatabánya sokadszor, vagy Fejér-B.Á.L Veszprém másodszor a férfi kézilabda Magyar Kupa legjobb négy csapata között? A választ szerda este megtudjuk a mérkőzés után.

A hetet videózással kezdte az Éles József edző vezette együttes és abban megegyeztek a munkáját segítő Danyi Gáborral, hogy csak ez alapján nehéz “felmérni” Dragan Djukic mester csapatát, mert sokszor változik a teljesítményük.

fotó: Cseh Péter

-A sorsoláskor valóban azt kívántam, hogy itthon játszhassunk, lehetőleg egy nagy csapat ellen és mind a kettő megvalósult – mondta Éles József. -Tisztességesen felkészültünk és tudjuk, hogy most nem az a Tatabánya érkezik hozzánk, akiktől ősszel elhoztunk egy bajnoki pontot. Riválisunk azóta visszaerősödött, ezért ők az esélyesei a továbbjutásnak. Szurkolóink biztosan ismét remek hangulatot teremtenek majd a csarnokban. Egy meccs dönt, szeretnénk helytállni.

A védekezés egyik nagymestere, Bugyáki Dávid is nyugodtan várja az összecsapást társaival együtt.

fotó: Cseh Péter

-Nem rajtunk lesz a nyomás, hanem a Tatabányán, nekik kötelező a győzelem és a Final Fourba jutás, ami nekünk tavaly hatalmas élmény volt – emlékezett vissza Bugyáki Dávid. -Szeretnénk szoros meccset játszani, mert nekünk a legfontosabb találkozóink a bajnokságban várnak ránk. Ez a kupa derbi és a szombati, bajnok Pick Szeged elleni találkozók kiváló felkészülési lehetőségek a folytatásra. Amit ígérhetünk: nem leszünk előzékenyen vendéglátók a Máricius 15. utcai csarnokban – tette hozzá Bugyáki Dávid.

 A Magyar Kupa  mérkőzés szerdán 18 órakor kezdődik a Március 15. utcai sportcsarnokban. A belépés mindenki számára INGYENES!

/Donát Tamás/

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!