A győzelem reményében utazunk a NEKA otthonába

Szombaton este 7-kor a HSA NEKA vendégeként lépünk pályára a K&H Liga 11. fordulójában.

A kedden lejátszott Európa-liga mérkőzés után csapatunknak nem lesz egyszerű dolga a Balaton partiak ellen. Eddig három győzelem, egy döntetlen és hat vereség az idei mérlegük következő ellenfelünknek, mellyel a 11. helyet foglalják el jelenleg a tabellán. Nem ismeretlenek számunkra, hisz már többször is találkoztunk velük, felkészülési mérkőzésen, és az akkor még első élvonalbeli idényükben a bajnokságban is. A tavalyi szezonban mind hazai pályán, mind pedig idegenben közel álltunk a győzelemhez, de eddig pontot, pontokat nem sikerült ellenük szerezni.

Tavalyi NEKA elleni összecsapás (fotó: Cseh Péter)

A Montpellier elleni mérkőzés egyfajta felkészülésként is szolgált annak érdekében, hogy újra győzelemet arathassunk az élvonalban. Ebben nagy segítségünkre lehetnek többek között Stranigg János balátlövőnk góljai is, aki pont a Nekától igazolt hozzánk az idei szezonban.

Bízunk abban, hogy sok szurkolónk is segítségünkre lesz idegenbeli mérkőzésünkön. Támogatásukkal mindent megteszünk annak érdekében, hogy együtt örüljünk a mérkőzés végét jelentő sípszó után.

Szurkolóink (fotó: Cseh Péter)

Fontos információ a minket elkísérő szurkolóinknak:
A helyszínen csupán egy pénztár van, ezért a gördülékenyebb beengedés érdekében kérjük vásároljátok meg belépőtöket a „C” jelű vendégszektorba online az alábbi linken:
https://tickets.funcode.hu/event/nka-fej-b_v_1203

K&H férfi kézilabda liga 11. forduló:
HSA NEKA – Fejér-B.Á.L. Veszprém
2022.12.03. szombat 19:00
Balatonboglár, NEKA csarnok
V: Hargitai Gábor, Markó
Gábor

A mérkőzést a hazai csapat tájékoztatása szerint, a hivatalos YouTube-csatornájukon, az alábbi linken keresztül élőben közvetítik majd: https://www.youtube.com/watch?v=58_RokJsVNk

#hajravkkft

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!