A háttérben is dolgoznak

Egy éves tapasztalattal a hátuk mögött készülnek az új bajnoki idényre a Veszprémi KKFT NB I-es férfi kézilabdázói. Az újoncként bravúrosan szereplő, hetedik helyen végző, a Magyar Kupában negyedik és a Liga-kupában is négy közé jutó együttes klub vezetői is serényen dolgoznak a háttérben azért, hogy biztos hátteret teremtsenek a csapatnak.

Éles József tulajdonos- ügyvezető örömmel jelezte, hogy újabb két cég csatlakozott a támogatók közé és további tárgyalások is folyamatban vannak erről.

-Veszprémi cég vagyunk, ezért nem is gondolkodtam sokat, hogy beszálljunk a támogatók közé, amikor megkeresett Éles József – indokolt Fehér Péter, az Italguru tulajdonosa- ügyvezetője. – Természetesen én is láttam az ő korosztályát kézilabdázni, tudása, győzni akarása mindig példamutató volt és ezeket a tulajdonságait most már sportvezetőként is igyekszik kamatoztatni. Tetszett, hogy ez a fiatal, magyar csapat újoncként remek teljesítményt nyújtva meglepte a sportág kedvelőit a küzdőképességével, az eredményességével. Mindig is arról álmodtam, hogy egyszer az Én cégem neve és logója egy komoly, feltörekvő, és veszprémi csapat mezén legyen látható. Boldog és büszke vagyok, hogy támogathatom a csapatot, hogy minél jobb eredményeket érjen el. Családommal, barátaimmal minden hazai mérkőzésre ki fogunk menni az Arénába. Remélem, hogy engem követve, további Veszprémi cégvezetők is támogatni fogják a klubot.  Abban bízom, hogy még inkább megerősödik a csapat a legjobbak mezőnyében, a veszprémi szurkolók legnagyobb örömére, akikhez én is tartozom.

Hamarosan egy új támogató bemutatkozásáról tudunk írni.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!