AZ ELSŐ B.Á.L. SIKERE

A tavalyi remek szereplésnek köszönhetően az új idényben már még inkább kiemelt figyelmet kap a Fejér-B.Á.L. Veszprém néven szereplő együttesünk. Ráadásul „hármas” a megkülönbözetett figyelem, hiszen a névadó támogató, a többiekkel együtt kíváncsian várja, hogy a második idényben mire lesz képes a bajnokság továbbra is színtiszta magyar csapata. És persze, akikért az egész történik, a szurkolók, akik egyre többen vannak és a szívükbe zárták a veszprémi mezben játszó fiatalokat, akik a lelküket kitették a pályára és ahogy Tombor Csaba vezetőedző már sokszor elmondta, ha úgy alakul, akkor térden csúszva – mászva kell megnyerni az összecsapást.

Az a legtermészetesebb, ha a nagyjából azonos képességű, felkészültségű együttesek csatájára az ellenfél is nagy hangsúlyt fektet, mert ezek a bajnoki pontok duplán számítanak a végső elszámolásánál.

fotó: Cseh Péter

Ezek figyelembe vételével is volt nagyon fontos az első hazai találkozó megnyerése a Komló ellen, hiszen a két alakulat nagyjából azonos játékerőt képvisel. És ez ki is derült a hatvan perc alatt, mert hullámzott a játék, folyamatosan egymás sarkában jártak a csapatok. És bár a hazaiak többször a közelében voltak az ötgólos különbséghez, a „darázsmezesek” néha belecsíptek Tóth Péterékbe és többször is közvetlen közelébe kerültek a veszprémiekhez. Méghozzá a hazaiak fegyverével, a gyors lerohanásokat alkalmazva. Talán ezek a „csípések” tartották éberen Hári Leventéék (hihetetlen pimaszul értékesítette a szélső a büntetőket) figyelmét és néhány kiváló egyéni teljesítménynek köszönhetően a már említetteken kívül Borbély Ádám védései, Éles, Vajda és Fazekas góljai is kellettek a 34-31-es a tavalyihoz hasonlóan megharcolt sikerhez.

fotó: Cseh Péter

Az első B.Á.L-ozás tehát győzelemmel végződött. A hétvégén azonban már Balatonfüreden kell helytálni, ahol sajátos módon kezelik a kölcsönadás feltételeit. De ez már egy másik írás témája lehet…

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!