Az újabb győzelem reményében

Az EHF Európa-liga 4. fordulójában újra a múltheti ellenfelünkkel a Tatran Presov csapatával mérkőzünk, ezúttal idegenben, Eperjesen. 

Az egy héttel ezelőtti mérkőzésen, hazai pályán fantasztikus győzelmet aratott csapatunk szlovák ellenfelükkel szemben. Igazi csapatmunkának, a bravúrt-bravúrra halmozó, 17 védést bemutató Balogh Tibor kapusunknak, a második félidőben mutatott szinte hibátlan játékunknak és a jól működő védelmünknek köszönhetően két góllal tudtunk nyerni (28-26). Mindezt úgy, hogy félidőben még az ellenfél vezetett 13-16-ra.

A hazai győztes párharc (fotó: Cseh Péter)

Önbizalmat és erőt adhat az is a csapatnak, hogy a magyar bajnokságban is, hosszú idő után újra győztesen tudtuk elhagyni a pályát a Budai Farkasok ellen. Egy héten belül tehát 2 győzelmet is arattunk, és ezt szeretné a csapat megfejelni, az idegenből elhozott Európa-liga két ponttal.

A Tatran Presov is megnyerte hazája bajnokságának legutóbbi fordulóját és eddig mindössze egy vereséggel a tabella második helyén állnak. 

Nem számíthatunk könnyű találkozóra, hisz ellenfelünk hazai pályán igyekszik majd revansot venni csapatunkon és begyűjteni első pontját, pontjait az európai kupasorozatban. Ezúttal is azon leszünk, hogy minél kevesebb hibával, az utóbbi időszak sikereiből töltekezve a legjobb formánkat mutatva, meg tudjuk szerezni első idegenbeli győzelmünket is az Európa-liga csoportkörében. 

EHF Európa-liga, 4. forduló:
Tatran Presov – Fejér-B.Á.L. Veszprém
2022. 12. 13. kedd, 18:45 
Tatran Handball Aréna, Eperjes

JV:  Pandzic Aleksandar (SRB), Mosorinski Iván (SRB)

A mérkőzést a Sport 1 tv élőben közvetíti.
Szurkoljatok az újabb győzelmünkért!

#hajravkkft

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!